30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

émile et ida

Hos KidsDelux er vi stolte af at kunne tilbyde et eksklusivt udvalg af børnetøj fra franske Émile et Ida. Mærket producerer børnetøj til livets glade stunder i et komfortabelt og blødt design, der egner sig lige så godt inden- som udendørs. Da mærket er fransk, kan størrelserne godt være lidt små. Samtidig springes de ulige størrelser over. Køb Émilie et Ida her i webshoppen eller besøg vores butik i Aarhus.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Émile et Ida er skabt af folk, der har designet og produceret børnetøj i generationer. Mærket er stiftet af de franske veninder Delphine Papiernik og Céline Kadara, der begge er børnebørn af skræddere. Begge er vokset op mellem stoffer, snitmønstre, nål og tråd. 

Allerede fra barnsben har de to kreative veninder arbejdet med tøj, og begge har været kollektionsansvarlige for store brands som Chevignon, Huit, Petit Bateau, Kickers med flere. 

En hyldest til deres mødre

I 2010 tog de så springet og lancerede børnetøjsmærket Émile et Ida. Navnene i firmanavnet er en hyldest til deres mødre og de lagde ud med en kollektion, der hurtigt gav dem et navn i branchen på grund af den særlige stil, der kombinerer komfortable og bløde stoffer med et moderne og tidløst design. 

Mærket designes i Frankrig og 90 % af produktionen sker i Portugal hos erfarne fabrikanter, der respekterer og følger lovgivningen, både når det kommer til brug af miljørigtige produkter, ordentlige lønninger og arbejdsforhold.

Frisk, fransk og fikst design

Émile et Ida byder på børnetøj til både drenge og piger i alderen fra 3 måneder og op til 14 år i et tidløst, frisk, fransk design med fikse detaljer i form af print, smarte lommer og andre lækre detaljer.

Både farvevalg og print er holdt i ens og oftest pastelfarver, næsten som vi er vant til det fra det nordiske design, der dog oftest er endnu mere afdæmpet.

Émile et Ida har alt lige fra søde bodystockings, sparkedragter, bluser og bukser til de helt små og til tøj som selv din betweenager vil gå med, uden at han eller hun synes, det bliver for barnligt.

Som allerede nævnt er størrelserne lidt små i det, som franske mærker så ofte er. Men fra omkring 2-års alderen og opefter begynder størrelserne at passe bedre til danske forhold, Men der er færre trin i størrelsesskalaen, da de ulige størrelser springes over.

Émile et Ida hos KidsDelux

Hos KidsDelux har vi især valgt at føre mærkets mindste størrelser i form af sparkedragter, bodystockings, bukser, t-shirts og shorts, samt enkelte kjoler, bluser, t-shirts, cardigans og bukser til de lidt større børn.

Vi får løbende nye modeller og nye størrelser hjem, i takt med at Émile et Ida udsender nye kollektioner. Vil du være sikker på at være en af de første, der får besked om nyhederne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Se de mange spændende Émile et Ida-kreationer igennem her på siden. Vi har hurtig levering og lave fragtpriser. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores dejlige butik i Aarhus C.

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom