30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Heldragt

En heldragt er et sæt tøj ud i et - en bluse og bukser i ét, så den lille ikke bliver kold på maven. Hos KidsDelux har vi heldragter i et hav af udgaver og design med forskellige egenskaber, til forskellige lejligheder og formål, vi har et varieret udvalg, som kan dække dit og dit barns behov næsten ligegyldigt, hvilken lejlighed dragten skal bruges til – som natdragt eller til dagligt brug – og af mange forskellige materialer, så dit barn ikke bliver for varmt om sommeren, og ikke bliver for kold om vinteren.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Det er meget forskelligt, hvordan heldragter bliver brugt. Nogle bruger dem kun som nattøj, mens andre også bruger dem om dagen. Ligegyldigt hvordan du bruger heldragter til dit barn, så finder du heldragter her hos KidsDelux i alle størrelser – fra str. 50 (nyfødt) til de store børn på 7-8 år.

Holder dit barn varmt

Fælles for alle heldragter er, at det er en dragt, der dækker stort set hele kroppen og holder dit barn varmt både dag og nat. Tøjet skiller aldrig på ryggen eller maven, så er du sikker på, at dit barn aldrig bliver koldt.

Nogle heldragter har fødder i, andre har ikke. Dem med fødder er især velegnet som natdragt til de mindre børn, som ofte sparker dynen af, da fødderne i dragterne altid bliver på.

Hos KidsDelux har vi også heldragter med såkaldte "tryllefødder". Her kan man selv kan vælge, om man vil bruge de indbyggede fødder, eller ej - dette er også smart, da barnet kan bruge dragten i længere tid, hvis fødderne skulle blive for store til dragten, eller benene for lange.

De fleste heldragter lukkes i bunden med knapper, så er det nemt at skifte ble på den lille pode uden at skulle have tøjet af. Der findes også heldragter, der er knappet hele vejen ned midt for eller i den ene side. De er nemme at få på barnet, da de ikke skal trækkes ned over hovedet, som dem uden knapper skal.

Natdragt vs. heldragt 

Umiddelbart er det en smagssag, om du bruger en heldragt til natdragt eller til dagligt brug. Det vil dog nok være mest oplagt at bruge en heldragt som natdragt, hvis den er dekoreret med små Ole Lukøjer. 

Som nævnt er dem med fødder i meget velegnede til natbrug. En heldragt af tyndt bomuld er ligeledes mere velegnet til natdragt end til dagligt brug, hvor en kraftigere heldragt er at foretrække. Om natten har barnet jo dyne på, der varmer, hvor der om dagen skal lidt kraftigere tøj til at holde på varmen.

Til de større børn er en heldragt også både behagelig og praktisk, især til om natten. Men også til en hyggedag derhjemme, er en heldragt et behageligt alternativ til de store børn. Hos KidsDelux har vi dragter til de større børn – jumpsuits. De har naturligvis ikke knapper i bunden eller fødder i.

Heldragter af høj kvalitet

Uanset hvilken form for heldragt eller natdragt du vælger, er du hos KidsDelux garanteret en dragt af høj kvalitet. Vi sælger kun børnetøj, hvor der ikke er gået på kompromis med råmaterialer eller fremstillingsmetoder. Derfor er du sikker på at få en dragt, der er slidstærk og som udeklukkende er fremstillet efter bæredygtige metoder.

Bestil heldragter online

Du kan vælge mellem mange forskellige design, farver, mønstre og print. Bestil inden kl. 12 (på hverdage), så bestræber vi os på at pakke og sende dine varer allerede samme dag. 

 

Hvis du ønsker at få besked, når vi får heldragter i nye, moderne design hjem, eller når vi har gode tilbud til dig, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en mail, når vi har nyt og interessant at fortælle.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom