30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Tasker

Tasker er uundværlige – især så længe dit barn stadig er baby, og der er brug for at fragte bleer, sutteflasker og andre livsnødvendigheder med rundt, når I er på farten. Der går heller ikke længe, før barnet selv lærer alle fordelene ved en taske – dette gælder måske i særdeleshed pigerne. Uanset om du er på jagt efter en taske til pusleudstyret eller til barnet, finder du dem her. Vi har sågar tasker til skole og børnehavebrug. Hos KidsDelux finder du tasker fra en række af vores mange kvalitetsbrands. Køb online med 30 dages fuld returret eller læg vejen forbi Hadsten eller Aarhus og besøg os i vores flotte butikker.

Køn

Tasker er altid praktiske – uanset hvor gammelt dit barn er. Til de helt små er det nok nærmere dig, der har behovet. For der er rigtig meget udstyr, der skal med på farten, hvis du skal på besøg med din lille ny hos venner og familie. Her er det godt med en stor, rummelig taske med masser af praktiske rum og uendelig med plads. 

Tasken til den lille dame – og tasker til drenge

Senere bliver det barnet selv, der kan få glæde af den store taske, når han eller hun skal på besøg eller måske på weekend hos bedsteforældrene.

Der går heller ikke længe, før især pigerne finder ud af glæden og det praktiske ved at have sin egen lille taske med. Ja, selv drengene synes det er sejt, selv at kunne bære madkasse, drikkedunk og andre fornødenheder i sin egen taske til og fra vuggestue, børnehave og skole.

Igen fuldendes valget af tasken, fordi design, mønstre og print fra tøjet går igen i tasken. Det er et ekstra lille raffinement, der får barnet til at skille sig ud og som med garanti bliver bemærket over for dig af opmærksomme pædagoger og bedsteforældre.

Tasker med god samvittighed

Uanset om du køber tøj, tasker eller andet børneudstyr hos KidsDelux, kan du gøre det med god samvittighed – både over for dit barn, miljøet og bæredygtigheden i verden. For hos KidsDelux finder du kun tøj, sko, tasker m.v. fra producenter, der anvender så allergivenlige – og helst oeko-tex certificerede – materialer som muligt. 

Samtidig går vi op i, at vores leverandører producerer deres produkter så miljørigtigt som muligt, og kun anvender underleverandører, der har tænker både miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed ind i deres produktion. Så når du køber hos os, støtter du aldrig hverken børnearbejde eller dyreforsøg.

Hurtig levering og 30 dages returret

Hos KidsDelux får du altid dine varer hurtigt leveret, og så har du 30 dages fuld returret! Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret med vores nyheder og gode tilbud.

 

Endvidere har du mulighed for at se og mærke på varerne ved at besøge vores flotte butik i Hadsten eller vores butik i Aarhus.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom