30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

NOA NOA

Danske Noa Noa er oprindeligt et populært dametøjsmærke grundlagt i 1981, og har i flere årtier charmeret kvinder med romantiske og bløde farver, blonder og feminine styles. Firmaet har base i Nordsjælland, og producerer tøj i hele verden.

Noa Noa er i dag udvidet til ud over dametøj at indbefatte Noa Noa miniature og Noa Noa miniature baby, begge forhandlet her hos KidsDelux. De fine romantiske farver og styles går igen i deres baby- og børnetøj, og er med deres drømmeagtige prints og farver og behagelige pasform, perfekt til ethvert barns leg sommer som vinter. 

Hos KidsDelux finder du blandt andet Noa Noas populære og fine tidsløse hulmønster, som går igen i alle deres kollektioner. 

 

Køn

Om Noa Noa

Er du på udkig efter tøj til babyen eller det større barn, er det svært ikke at blive forført af Noa Noas søde og smukke design. Deres ofte boheme-agtige udtryk gør det tidsløst og behageligt for dit barn at have på. 

Noa Noa laver alt fra fine bodyer med deres velkendte hulmønster til overtøj, lækkert strik og praktisk overtøj. Deres drømmeagtige, børnevenlige farver gør det perfekt til det lille barn eller den fine lille pige. Noa Noa har fint og flot hverdagstøj, men de har også de smukkeste kjoler til en festlig anledning, varme smukt strikkede dragter, så den lille kan holde sig varm, og snart forhandler vi også flot Noa Noa tøj til drengene.

Noa Noas filosofi

Noa Noas ønske er at lave tøj med nutidens tendenser, præget af bohemestilens tidsløshed. Noa Noa begyndte i begyndelsen af 80'erne at lave romantisk tøj, hvilket var et frisk pust og et markant anderledes alternativ til tidens tendenser med skarpe linjer og farver.

Noa Noa og BSCI

Noa Noa går højt op i, at deres tøj bliver produceret under ordnede forhold. Noa Noa er involverede i platformen BSCI (Business Social Compliance Initiative), som arbejder for at forbedre forholdene for arbejderes rettigheder og forhold over hele verden.  

Noa Noa hos KidsDelux

Der kommer hele tiden nyt og romantisk tøj fra Noa Noa til KidsDelux. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre hos KidsDelux!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom