30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Regntøj

Er der noget bedre end at observere et barn dybt koncentreret om en udendørs leg? Og dette skal et barn da ikke forhindres i grundet vejret, derfor er det vigtigt, altid at klæde børnene allerbedst på til vejrforholdene - eksempelvis til en dejlig vandpytteleg.

Fysisk aktivitet sætter ekstra høje krav til det regntøj og de gummistøvler, du køber til dit barn. Hos KidsDelux finder du nogle af de bedste og mest miljøvenlige og børnesikre produkter, der findes på markedet. Køb dem med 30 dages fuld returret her på vores webshop eller besøg vores butik i Aarhus og mærk selv kvaliteten.

Køn

Regntøj er et must, når først børnene er store nok til at kunne gå selv. For uanset om barnet er hjemme eller i institution, trækker vandpytterne og alle de spændende muligheder der åbner sig for leg udendørs, når først regnvejret er ovre. 

Børn og vandpytter

Enhver vandpyt virker som en magnet på børn. Der er noget særligt ved at gå, hoppe, plaske og hvad man nu ellers kan med vandet i pytten. Det stiller især krav til gummistøvlerne men også til regntøjet, der jo helst skal kunne holde barnet tørt i alle situationer.

Regntøjet er også praktisk og nødvendigt, hvis turen til og fra institution foregår bag på cyklen eller på egen cykel, når først barnet er gammelt nok til at køre selv. Eller til skovturen eller ekskursionen, hvor himlen pludselig åbner sine sluser.

Kroppen skal kunne ånde

Uanset om regntøjet kun skal bruges kortvarigt eller være på i længere tid, er det vigtigt at det er lavet af materialer, der tillader barnets krop at ånde og komme af med overskudsvarmen. Der er ikke noget værre og mere forkølelsesfremmende end billigt regntøj, der efterlader barnet pladdervådt. Ikke på grund af indtrængende regnvand, men på grund af den sved der er opstået, fordi kroppen ikke har kunnet ånde eller blive ventileret ordentligt.

Derfor har vi haft særligt fokus på netop åndbarheden af de anvendte materialer, og at alle materialer er så skånsomme for huden, kroppen og hele barnet, som muligt. Samtidig har vi haft fokus på bæredygtighed og miljøbevidsthed under produktionen, og at der ikke er anvendt materialer, der kan fremkalde allergier eller som er kendt for at have andre helbredsmæssige bivirkninger på både kortere og længere sigt.

Regntøj med god samvittighed

Det betyder, at du som forælder kan købe regntøj, gummistøvler og andet udstyr til dit barn med god samvittighed hos os. Vi har også sikret os, at regntøjet er udstyret med praktiske små detaljer som stropper under fødderne, der sikrer at regnbukserne sidder som de skal, og ikke glider op under legen.

Regntøjet er heller ikke udstyret med snore og andre ting, som barnet kan hænge fast i, ligesom støvlerne er udstyret med en god og kraftig sål, så barnet kan stå godt fast, selv når bunden i vandpytten er blevet til det rene pløre.

30 dages fuld returret

Vælger du at købe regntøj fra webshoppen KidsDelux.dk, får du dine varer hurtigt leveret og har hele 30 dages fuld returret. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får nyheder og gode tilbud direkte i indbakken.

 

Du kan også vælge at købe regntøjet i vores butik i Aarhus. Her får du mulighed for at tage de mange forskellige sæt regntøj nærmere i øjesyn inden du køber.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom