30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Jumpsuit

Jumpsuit er den praktiske dragt, der klæder barnet på fra øverst til nederst i en håndvending. Perfekt både til afslappede dage derhjemme eller til fest. Hos KidsDelux har vi fundet et udvalg af jumpsuits til både piger og drenge. Tjek dem ud her på siden, eller kom ind og se de mange flotte jumpsuits i vores butikker.

Køn

Jumpsuit, playsuit, onepiece, alt-i-en dragt eller buksedragt – og er det til små børn, hedder det en sparkedragt. Kær beklædningsgenstand – mange navne. For en jumpsuit er et lige så populært valg til de mindste som til de lidt større børn. Den er nem at få på og nem at tage af – og så kræver den ikke, at man skal rode med en hel masse knapper og lynlåse. Samtidig skal ungerne heller ikke sørge for at skjorte eller T-shirt bliver nede i bukserne hele vejen rundt om maven, at kjolen er trukket ordentligt ned og alt det andet, der nu har det med at volde børnene problemer med den alment vedtagne dresscode.

Med en jumpsuit kan det næsten ikke går galt. Tilsæt eventuelt et bælte for at holde lidt på formerne, måske en lille jakke og et par sko. Så er dit barn ellers ready-to-go så at sige.

Der findes et jumpsuit til alle aldre

Det særligt herlige ved jumpsuits er, at de kan fås til børn i alle aldre. Det starter som allerede nævnt med sparkedragten og når den først er smidt, følger der nogle nuttede og søde jumpsuits til de helt små børn. 

Senere kommer der flere og flere detaljer og moderigtige detaljer til, i takt med at barnet bliver ældre og bliver mere bevidst om sit udseende, og gerne vil ligne de større børn.

Jumpsuits fås også med korte ærmer og ben – perfekt til en sommerdag hvor der ikke er brug for alt for meget tøj på kroppen, ligesom du også kan få jumpsuits, der er gode at holde varmen i på en efterårsdag i campingvognen eller sommerhuset.

Jumpsuits til drenge

Selv om jumpsuits oftest er en pigeting, så snart vi kommer ud over småbørnsalderen, så findes der også jumpsuits til drenge. Mest populære er dog de jumpsuits, der er udformet som en form for heldragsudklædning. De er helt perfekte både til fastelavn, udklædningsfest og andre lejligheder. Dem kan du nemt få knægten i, uden at han brokker sig over, at han ligner en pige.

Jumpsuits med god samvittighed og 30 dages fuld returret

Ligesom alt vores andet børnetøj, har vi udvalgt jumpsuits fra producenter, vi kender, og hvor vi kan stå inde for, at deres jumpsuits er produceret med fokus på både miljø og bæredygtighed. Både når det gælder råvarer og de mennesker, der har været involveret i produktionen hele vejen igennem.

Det betyder, at du kan købe alle vores jumpsuits med god samvittighed og uden at skulle være bekymre dig om, hvorvidt farver og tekstiler kan fremkalde allergiske eller andre uheldige reaktioner hos dine børn. 

 

Bestiller du via webshoppen, får du varerne leveret hurtigt og har tilmed hele 30 dages fuld returret. Du kan også komme forbi vores flotte butik i Hadsten, lige ved stationen  og tage vores jumpsuits nærmere i øjesyn.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom