30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Spil

Her hos KidsDelux er vi meget kræsne, fordi vi vil sikre os, at du som kunde altid får det bedste til dit barn, når du handler her på siden eller i vores butikker. Dette gælder også, når det kommer til spil og leg. Her på siden finder du derfor fantastisk underholdning og læring til dit barn af den bedste kvalitet.

Køn

Vi mener ikke, at legetøj kan nøjes med at være i farvestrålende plastik og underholde børnene i et par timer. Vi stiller langt større krav, når det kommer til børns leg og læring, for spil og legetøj kan langt mere end at give dig som forældre børnefri i et par timer. Legetøj og spil kan både lære og udvikle børnene, og stille krav til deres fantasi.

Hvis du skal til børnefødselsdag og er i tvivl om, hvad du skal give, er spil eller legetøj også altid en rigtig god idé. Det er noget, både forældre og barn sætter pris på, og noget som kan bruges i mange år. 

At lære gennem leg

Alle forældre kan vist nikke genkendende til, at børn skal stimuleres rigtig meget. En af de allervigtigste opgaver, man har som forældre, er i vores optik at sørge for, at ens barn er stimuleret, og at det lærer og udvikler sig gennem sin leg. 

Det er ikke nogen stor opdagelse, vi har gjort os. Faktisk er der gennem tiden rigtig mange forskere og videnskabsmænd, der har pointeret netop dette, og rigtig mange legetøjsproducenter har heldigvis taget denne store opgave, som det er at producere lærerigt legetøj, på sig.

Derfor findes der i dag en masse fantastiske spil og legetøj til børn, som vækker deres nysgerrighed, stimulerer fantasien og lærer dem en masse nye ting. En ting er, at legetøjet skal leve op til at have en funktion som et lærerigt værktøj, men kvalitet er mindst lige så vigtigt. Vi udvælger kun produkter, som vi kan stå 100 % indenfor, og alt legetøjet samt spillene på denne side er håndplukket ud fra vores høje krav.

Legetøj kan sagtens være pænt

Kvalitet og pænt design går ofte hånd i hånd. Der findes desværre enormt meget plastiklegetøj på markedet, og det kan ofte ikke tåle, hvis børnene leger ivrigt og voldsomt med det. Derudover kan man ikke ligefrem påstå, at plastik pynter hverken i hjemmet eller på børneværelset.

Her på siden finder du kvalitetslegetøj i træ, som ikke går i stykker, men som kan holde til uendelig mange opslugt timers leg og læring. Og så er det bare pænere at kigge på, hvilket også har en del at skulle have sagt, for der er vist ingen, der kan holde ud at leve i et hjem fyldt med farvestrålende plastik over det hele.

Kom ind og se legetøjet i levende live

Vidste du godt, at vi ud over denne webshop har hele to fysiske butikker, hvor du kan se og købe alle vores skønne produkter? Vi har både en butik i Århus og en butik i Hadsten, hvor vores kompetente og altid søde personale står klar til at hjælpe i form af rådgivning, vidensdeling eller fremvisning, hvis du blot ønsker at se produkterne i levende live.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom