30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Mini A Ture

Mini A Ture Copenhagen er et dansk børnetøjsmærke stiftet i 2001. Mini A Ture tager i deres designs udgangspunkt i de skandinaviske rødder, med et præg af den internationale mode, og har både en international designpris og nominering bag sig.

Mini A Ture kendetegnes især ved deres lækre og enkle designs, inspireret af børneuniversets drømmeagtige farver, og deres styles imødekommer børns naturlige trang til leg og bevægelighed.

Mini A Ture er med deres populære, praktiske og moderigtige overtøj svær at komme udenom for de modebevidste forældre, når vinteren gør sit indtog. 

 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

   

  Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og poderne skal pakkes smukt, varmt og praktisk ind. Hos KidsDelux har vi et flot udvalg af Mini A Ture vintertøj som omfatter både vinterjakker og flyverdragter til de små, de store, samt piger og drenge i sæsonens lækre farver. 

  Testet på designernes egne børn

  Kvinderne bag Mini A Ture tester sammen med deres børn personligt produkterne for at se, om det kan leve op til deres høje krav, når det gælder både slidstyrke, generel holdbarhed, funktionalitet, bevægelsesfrihed og moderigtighed.

  Praktiske flyverdragter

  Hos os finder du flyverdragter til små og større børn. De er lavet således, at modellen Wanni er beregnet til de store med én lynlås ned i midten, som gør det hurtigt for dit barn at hoppe i overtøjet, og modellen Wisti er til de mindre børn med to lynlåse, der kan lynes næsten helt ned til foden, hvilket gør det nemt for dig og behageligt for dit barn at komme ned i flyverdragten.

  Høj funktionalitet

  Alt Mini A Tures overtøj er udstyret med en refleksstjerne, som kan gemmes fint ned i lommen på brystet, eller de kan tages ud så barnet kan ses i de kolde, mørke vintermorgener. 

  Både jakker og flyverdragter fra Mini A Ture er udstyret med en hægte, så man kan fæstne Mini A Tures luffer, som er udstyret med velcro-stropper, så de altid er til at finde.

  WP 10000

  WP står for Water Proof og tallet indikerer, hvor vandtæt produktet er. Alt vintertøj fra Mini A Ture hos KidsDelux er WP 10000 og har en fremragende vandskyende overflade, som beskytter mod regn og sne, samtidig har de en rigtig god åndbarhed, så dit barn forbliver tørt og ikke overopheder.

  Internationalt anerkendt

  Mini A Ture har siden lanceringen i 2001 vundet en britisk designpris og er et meget populært og anerkendt mærke i Skandinavien, såvel som internationalt. Mini A Ture har vundet forældres hjerter verden over med deres flotte designs og høje funktionalitet.

  Pelskrave

  Mini A Tures vintertøj fås med ægte pels fra den finske vaskebjørn (the Finn Raccoon), som gør det ekstra smukt, blødt og lækkert at have på. 

  Mini A Ture bruger udelukkende NAFA-certificeret pels, som imødekommer deres høje krav om dyrevelfærd og etik, vaskebjørnene har derved levet deres liv i deres naturlige habitat i Skandinavien.

  De vaskebjørne, der bruges hos Mini A Ture er dyr der skydes for at holde bestanden nede.
  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom