30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Small Rags

 

Small Rags er et dansk børnetøjsmærke, der tilbyder et afslappet, hipsteragtigt look, hvor det er det tilfældige i tøjsammensætningen, der får det til at se cool ud. Meget af tøjet ser hjemmegjort og meget kreativt ud og flere af de ”små klude” (som Small Rags jo betyder på dansk) har mærkets bamsemaskot ”Mr. Rags” som print. Se vores eksklusive udvalg af Small Rags tøj her på siden eller besøg vores butik i Hadsten.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Small Rags er det perfekte valg, hvis du vil give dine unger et hipsteragtigt look og have spillerum til at kunne sammensætte mange forskellige stilarter og tøjtyper, uden at det kommer til at se totalt tosset ud.

  For hos Small Rags har de leget med både efterbehandling og vask af tøjet, så hvert enkelt stykke tøj får sit helt eget look, der mikser bevidst slitage med et både vintage og upcycled look, der giver den helt rigtige finish.

  Mr. Rags

  Bamsen Mr. Rag er mærkets maskot og hans (eller hendes?) noget sammensatte udtryk er meget kendetegnende for mærkets forskellige designs inden for alt lige fra bodystockings over heldragter og til bukser, bluser og cardigans.

  For at gøre det helt perfekt, kan du selvfølgelig købe dit barn sin helt egen Mr. Rags bamse. Derved kan du tilføje et ekstra strejf af gennemført styling, når du giver dit barn tøj på med den noget disordered bamse på som print og Mr. Rags bamsen under armen som legetøj. Det bringer smilet frem på de kvikke bedsteforældre, pædagoger og hvem dit barn ellers møder på sin vej, der opdager den finurlige lille detalje.

  Casual and cool

  Small Rags har tøj til dit barn fra fødslen og til de er omkring de 10-12 år. Her er alt fra sparkedragten til din nyfødte og til cool tøj til den stilsikre betweenager, der synes det casual hipsterlook er fedt at gå i.

  Mr. Rags følger med hele vejen og bliver på den måde en figur, der binder barnets barndom sammen på en både underfundig og egentlig også ret sød måde. Udover at kunne købe ham som bamse, kan du også købe alt lige fra hagesmække og til huer med ham – endda også en smart strikket version med skæve ører og det hele.

  Den gennemførte stil i de mange overdele, underdele, kjoler, heldragter og forskelligt tilbehør gør det nemt at sammensætte dagens tøj enten af Small Rags hele vejen igennem eller komponere det med nogle af de andre cool tøjmærker, vi fører her på Kidsdelux.dk.  

  Køb online med 30 dages returret

  Køber du Small Rags eller nogle af de mange andre mærker, du finder her hos os, får du hurtig levering og hele 30 dages fuld returret. Du har også mulighed for at mærke på varerne, ved at tage turen til vores skønne butik i Hadsten. Den ligger i centeret lige ved stationen – nem at komme til og med gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først i køen, når der kommer nyt fra Small Rags og vores andre mærker. Har du spørgsmål, kan du altid maile eller ringe til os i vores åbningstid.

   

   

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom