30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nederdele

Hos KidsDelux finder du nederdele til dit barn fra størrelse 0 til 8 år. Vi har et stort udvalg i masser af fine styles. Vi forhandler altid nederdele i den bedste kvalitet. Alle vores nederdele er fra populære og moderigtige brands. Du kan vælge kun at se nederdele fra de brands, du ønsker ved at bruge filtermenuen herunder - så er det nemmere at bevare overblikket.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nogle piger vil have kjoler, nogle piger vil hellere have nederdele. Andre vil gerne have begge dele. Nogle drenge vil gerne gå i nederdele, andre vil ikke. Hos KidsDelux har vi det hele. I denne kategori finder du vores varierede udvalg af nederdele.

Køb tøj med god samvittighed til dit barn 

Hos KidsDelux laver vi kun aftaler med producenter, som vi ved producerer tøj, der er bæredygtigt. Tøj der er fremstillet, så det tager størst muligt hensyn til dyr, mennesker og miljøet omkring os.

Vi har også kun brands med god pasform, som ikke skader dit barn og har høj kvalitet. Så kan du købe tøj til dit barn med god samvittighed. Det gælder naturligvis også for vores nederdele.

Stort udvalg af nederdele

Her finder du alt inden for nederdele. Vi har alt fra den helt enkle nederdel uden så mange dikkedarer, som passer til det meste, til legesyge nederdele med tyl. Det smarte ved nederdele er netop, at man kan kombinere dem med bluser eller toppe i forskellige snit, farver og mønstre og derved få flere forskellige udtryk med samme nederdel.

Hvis din datter er prinsessepigen, så læg mærke til vores rundskårne modeller, plisserede modeller eller modellerne med strut, der vil kunne stå flot ud fra kroppen, når der laves piruetter og snurres rundt som en lille ballerina.

Vi har nederdele til fest, leg og skolebrug. Du kan også finde den legendariske cowboynederdel, som er et must-have i enhver piges garderobe.

Tag din datter med på råd – hvis hun er gammel nok – der er ikke noget, der er så hyggeligt for mor og datter som at shoppe sammen.

Køb børnetøj online

I kan også hygge med lidt godt til ganen, mens I handler, for hos KidsDelux behøver du ikke at skulle ud ad døren og ned i byen - I kan købe det hele online. 

 

Følg moden

Moden skifter og vejret skifter. Derfor får vi hos KidsDelux tit nye varer hjem. Nyt moderigtigt tøj, der passer til årstiden. Hvis du vil følge med fra første parket, når vi får nyt hjem på hylderne, og når vi holder udsalg, så vi kan få plads til de nye varer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så sender vi en mail til dig, når vi har noget nyt og spændende at fortælle. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet igen.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom