30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Børneværelset

Børneværelset skal være et trygt og hyggeligt sted at opholde sig for barnet. Det skal indeholde de ting, som barnet har brug for og måske lidt mere – bare for hyggens skyld. Hvad end dit barn har et stort eller lille værelse, så kan du her hos KidsDelux find mange spændende ting og sager, der kan hygge og skabe trygge rammer om dit barn.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Når du handler hos KidsDelux er du altid sikker på at få produkter af høj kvalitet og produkter, hvor der er taget hensyn til miljøet, mennesker og dyr.

Til sove- og puslepladsen

Tryghed starter allerede fra dag 1, også selvom barnet/babyen måske skal sove i soveværelset sammen med jer eller i en seng på eget værelse.

Hos KidsDelux finder du alt til sove- og puslepladsen. Stofbleer, sengetøj, vågelamper og en hyggelig sovebamse. 

Sengetøj til store og små

I denne kategori kan du finde sengetøj i både babystørrelse og juniorstørrelse. Det sengetøj du finder her hos KidsDelux, er sengetøj, der er lavet af bløde, lækre materialer. Det er sengetøj, der er funktionelt og af høj kvalitet, og som er skånsomt mod barnets sarte hud.

Du kan finde sengetøj til både piger og drenge. Det er sengetøj i afdæmpede farver med unikke og fantasifulde print, mønstre og illustrationer, der tiltaler dit barn.

Nat- og vågelampe

Mange børn kan ikke lide at være i mørke, men kan ikke falde i søvn i lys. Derfor har vi hos KidsDelux et udvalg af lamper med et svagt lys. Et lys der sørger for, at der ikke er totalt mørkt i værelset, men alligevel heller ikke så stærkt, at det holder barnet vågen.

Alt det andet

Både små og store børn elsker musik. I denne kategori finder du højttaler og høretelefoner, der gengiver prima lyd.

Det er også her, du kan finde tasker til weekenden eller en enkelt overnatning, hvis barnet skal passes eller sove ude.

Er der noget, du mangler, eller har du spørgsmål til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 22 73 77 00.

Du er også altid velkommen i vores butik i åbningstiden. Vi bor i Aarhus i det hyggelige Latinerkvarter. I butikken kan du se og føle på et stort udvalg af tøj, fodtøj, accessories og interiør til dit barn fra mange populære brands. Dit barn har selvfølgelig også mulighed for at prøve tøjet.

Køb børnetøj online

Hvis du hellere vil sidde derhjemme – eller bor langt fra Aarhus – kan du naturligvis også bestille online. Vi bestræber os på at sende dine varer samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage. Bestiller du for over 499,- kr., sender vi det endda fragtfrit. 

Hvis tøjet ikke passer dit barn, har du hele 30 dage at bytte det i. 

Der kommer hele tiden nyt

 Hos KidsDelux tager vi hele tiden nye, spændende produkter hjem til dit barn. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have besked, når vi har nyt på hylderne.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom