30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Sengetøj

Sengetøj er en af de ting, der gør sengetid endnu mere hyggelig. For der er intet så dejligt, som at om komme i seng og blive puttet af mor eller far i noget dejligt, blødt og behageligt sengetøj. Hos KidsDelux har vi fundet en række af de bedste produkter på markedet, der er produceret af gode, behagelige og sunde materialer, der er farvet med naturlige farver. Køb med 30 dages fuld returret her på vores webshop eller besøg vores butik i Hadsten og mærk hvor dejligt sengetøjet er.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sengetøj er bare det bedste, der findes – i hvert fald når man er træt og skal sove. Et flot sengetøj med spændende mønstre eller flotte motiver gør vejen til drømmeland ekstra let at finde og kan holde barnets fantasi beskæftiget, hvis det har svært ved at sove.

Stort set alt det sengetøj vi sælger er holdt i den nordiske designtradition. Således finder du sengetøj fra Marmar CPH, En Fant og Soft Gallery, der alle er kendt for at anvende afdæmpede farver fra naturlige farvestoffer med enten nonfigurative mønstre eller enkle motiver, der går igen i tøj og andre produkter fra producenten. 

Det skaber en rød tråd gennem de forskellige produkter og gør det muligt at skabe et særligt univers for barnet, der endda kan følge det med helt hen på tærsklen til drømmeland.

Sengetøj med god samvittighed

Har du nogensinde tænkt over, at dit barn næsten tilbringer lige så mange timer i sengetøjet, som i det tøj barnet går i til hverdag. For i forhold til os voksne, sover barnet meget længere hver nat, oftest både 10 og måske helt op til 12 timer for de helt små børn.

Derfor er det ekstra vigtigt, at sengetøjet er fri for allergener og andre materialer med helbredsmæssige bivirkninger på kortere eller længere sigt. Det stiller strenge krav til både materialer og producenter.

Hos KidsDeluxe er kun det bedste godt nok og vi har derfor haft et ekstra skarpt øje til at finde produkter, der er produceret af øko-tex certificerede tekstiler og kun anveder naturlige farvestoffer til indfarvning og print på sengetøjet.

Endvidere har vi haft fokus på, at finde nogle af de mest miljøbevidste producenter på markedet, der også har fokus på bæredygtighed i produktionen. Så når du køber sengetøj hos os, er du sikker på, at dit barn får de bedste forudsætninger for en god nat søvn og at du belaster miljøet mindst muligt.

Køb online med 30 dages fuld returret

Når du køber sengetøj og andre produkter til dit barn hos KidsDelux får du hurtig levering og hele 30 dages fuld returret – altså dobbelt så lang tid, som du har hos de fleste andre baby- og børnetøjswebshops på nettet. 

Samtidig har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er blandt de første, der får besked om nye produkter og gode tilbud. 

Du kan også vælge at besøge vores flotte butik i Hadsten. Her kan du mærke på varerne og se nærmere på alle de andre, dejlige børneting vi sælger. Butikken ligger lige ved stationen og der er masser af parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom