30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Fodtøj

På denne side finder du vores store udvalg af fodtøj til børn. Vi sætter altid en dyd i at udvælge de bedste produkter på markedet så dit barn er garanteret den bedste komfort. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. For at hjælpe dig godt på vej, har vi lavet en lille guide med de bedste råd. Se dem her!

 

 

 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kromfrit læder

Hos KidsDelux sælger vi kun sandaler, sko og støvler lavet af kromfrit læder. Vi har mærker som f.eks Angulus, Arauto Rap, En Fant og Pom Pom, samt gummistøvler fra Didriksons1913.

Såler af rågummi

Læder sko og støvler fra Angulus og Arauto Rap har såler lavet af rågummi, som også er et natur materiale ligesom læder. For at skoene/støvlerne holder sig pænt, er det vigtigt at huske, at behandle dem. Inden de tages i brug bør de imprægneres et par gange. Alt afhængig af hvor meget de bliver brugt og hvilket vejr de har været ude i, bør man imprægnere dem en gang om ugen eller hver 14. dag. Sko og støvler med glat skind bør man også give en gang skocreme for at holde læderet mættet.

Pleje af dit barns sko

Sko og støvler i lak er overfladebehandlet og skal blot tøres af med en fugtig klud. Hvis de bliver lidt tørre kan man give dem en gang lak-creme.

Om vinteren, især når det regner og sner, er det vigtigt at huske, at få fjernet saltrender så det ikke ødelægger overfladen på støvlerne og pleje dem ofte. Vinterstøvlerne fra Angulus og Arauto Rap er foret med 100% uld, som holder godt på varmen.

TEX-membran

Begge mærker har deres TEX membraner (ANGULUS-TEX og RAP-TEX), som gør at støvlerne er vindtætte, vandtætte og åndbare. Husk også at beregne ca 1,5 cm i voksetillæg.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom