30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Caps & Sommerhatte

Køb accessories der passer perfekt til dit barns outfit. Hos KidsDelux har vi det, der lige sætter prikken over i’et. I denne kategori finder du blandt andet et lækkert sortiment af moderne caps og sommerhatte til både piger og drenge. Vi har caps og hatte fra alle de populære brands, som Lucky no. 7, Marmar CPH og mange, mange andre kendte brands. Du kan i filtermenuen herunder filtrere, så du kun får vist caps og hatte fra de brands, du ønsker.

Køn

Hos KidsDelux har vi caps og hatte til både piger og drenge i alle størrelser. Nogle er onesize og andre er regulérbare i størrelsen. Vi har caps, bøllehatte, babyhatte og meget mere. Du kan filtrere på piger og drenge i filtermenuen lige over produktbillederne.

Meget mere end bare en hovedbeklædning

En cap og en hat er meget mere end bare en hovedbeklædning. En cap eller en hat kan holde hovedet varmt, men den kan også holde hovedet koldt, ligesom den kan skærme for solens skarpe stråler i øjnene og i ansigtet.

En hat eller en cap er også et statement! En cap kan for eksempel vendes med skyggen fremad eller bagud og dermed give forskellig cool-faktor.

En babyhat er naturligvis først og fremmest for at skåne babys sarte hud i hovedbunden og i ansigtet mod solens skadelige stråler, og skærme øjnene for det skarpe lys. Men samtidig giver den rette hat også baby et sødt og uimodståeligt look.

Ensfarvet eller spraglet

Hos KidsDelux finder du caps og hatte i mange forskellige designs. Her er ensfarvede og mønstrede caps og hatte samt hovedbeklædning med print. Her er hatte og caps med knapper, labels, sløjfer og andre finurlige og smarte detaljer.

Hver hat og hver cap har sit budskab. Er det lille William, der vil være sej med en cap med farlige dyr på, eller skateren der vil være hip med en cap med en fræk tekst på, eller hiphopperen der skal have en mønstret cap eller hat, der giver street credit. Passer en hue bedre til dit barns personlighed eller til årstiden, så har KidsDelux også et stort udvalg af huer.

Bæredygtige produkter

Hos KidsDelux lægger vi stor vægt på at have smarte og moderne produkter til dit barn, men vi lægger lige så stor vægt på, at det er bæredygtige produkter af høj kvalitet. Derfor har vi kun mærker fra producenter, der tager hensyn til miljøet og dyrene, samt de mennesker der er med til at producere produkterne. Lige fra råmaterialerne til det færdige produkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Heldigvis findes der rigtig mange producenter, der ligesom os, har barnet i fokus, samtidig med at de lægger vægt på kvalitet og tager hensyn til miljøet. Derfor får vi også hele tiden nye varer på hylderne. Det betyder, at vi tit er nødt til at sælge ud af andre varer til en billigere pris end ellers.

Vil du have besked, når vi får nye varer hjem, og når vi har ekstra gode nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er nemt - du skal blot oplyse din e-mail-adresse og dit navn.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom