30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Uld

 

“Man skal bruge uld i de måneder, der er R i” siger et gammelt husråd – altså fra september til april. Det er da også en rigtig god idé at bruge uld til dine børn især i vintermånederne, men du kan sagtens bruge uld hele året, hvis du har lyst til det, da det regulerer kropstemperaturen. Hos KidsDelux finder du et stort udvalg af uldtøj til dit barn fra inderst til yderst.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Som nævnt kan du bruge uldtøj hele året, hvis du vil. Uldfibrene har nemlig en masse små luftlommer, som barnets kropsvarme varmer op, så kroppen bliver isoleret, men som også absorberer fugt, så fugt og sved forsvinder ind i ulden i stedet for at afkøle barnets krop. Det betyder, at ulden er god til at regulere temperaturen.

Uld skader ikke

Der er en gammel myte, der siger, at har man én gang brugt uld til sit barn, skal barnet bruge uld hele livet, fordi kroppen ikke selv kan finde ud af at regulere temperaturen, når man bruger uldtøj. Det passer ikke! Barnets krop kan sagtens finde ud af at regulere temperaturen, selvom barnet får andre tekstiler på.

Klæd dit barn varmt på

Du skal dog huske på, at de luftlommer, som før nævnt, der sørger for at holde på barnets kropsvarme, også virker den modsatte vej. Derfor vil luft suse lige igennem ulden, hvis dit barn opholder sig ude i vinden. Så husk, hvis dit barn skal være ude i vinden: Uld inderst og en god vindtæt jakke eller flyverdragt yderst.

Stort udvalg af uld med høj bæredygtighed

I denne kategori finder du uldtøj af enhver slags. Her er alt fra huer og undertøj over trøjer og bluser til bukser og kjoler i størrelser fra 0 – 8 år, i alle mulige flotte farver og mønstre.

Det er tøj af høj kvalitet og tøj med høj bæredygtighed. Uld er nemlig en af de tekstiler – sammen med viskose og bomuld – der udleder mindst CO2 under produktionen. Endvidere laver vi her hos KidsDelux kun aftaler med producenter, der ud over at have barnet i fokus også tager størst mulige hensyn til mennesker og dyr og omgivelserne omkring os under hele fremstillingsprocessen.

Alt vores uldtøj giver barnet frihed til at røre sig, samtidig med, at det har en god pasform og er nemt at få af og på.

Køb uldtøj til dit barn online

Hos KidsDelux kan du bestille og købe børnetøj online. Det er nemt og hurtigt. Du kan sidde hjemme, i toget eller i frokostpausen på arbejdet og udvælge netop det tøj, som skal varme dit barn. Når du at bestille inden kl. 12 (på hverdage), pakker vi din ordre samme dag, som du bestiller, og sender den også samme dag. Bestiller du efter kl. 12 eller i weekenden/på helligdage, pakker og sender vi førstkommende hverdag. Vores normale leveringstid er 1–3 hverdage.

Butikker i Hadsten og i Aarhus

Du kan også selv hente din bestilling i en af vores butikker, som ligger i Hadsten Centret og i Latinerkvarteret i Aarhus. Vi har åbent på hverdage samt lørdag fra kl. 9.30 i Hadsten og fra kl 10 i Aarhus. Vi glæder os til at se dig.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom