30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Cardigan

En cardigan er praktisk, og kan samtidig sætte et helt anderledes præg på dit barns look eller varme lidt ekstra, hvis det er lidt koldt. Hos KidsDelux kan du finde cardigans til både drenge og piger, og du kan filtrere, så du kun får drenge- eller pigecardigans at se. Så kan du – eller måske dit barn – nemmere bevare overblikket og vælge lige netop den cardigan, der passer allerbedst til dit barns stil og personlighed. Her kan du finde cardigans der bare skal give lidt varme, eller strik- og uldcardigans, som varme godt i de kolde måneder.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux fører vi kun cardigans fra producenter, der sætter barnet i fokus, og har miljøet og hensynet til mennesker og dyr i højsædet. Har du et eller flere yndlingsbrands, kan du ved at bruge filtermenuen over produktbillederne vælge kun at se cardigans fra de firmaer, du synes allerbedst om.

Cardigans med god samvittighed

Alle vores cardigans har god pasform, som gør, at dit barn kan bevæge sig frit og lege så vildt, det har lyst til. De er fremstillet af miljørigtige råvarer af højeste kvalitet. Det er cardigans, du kan købe og klæde dit barn i med god samvittighed.

Børnecardigans til enhver lejlighed

I denne kategori finder du cardigans til dit barn - til enhver lejlighed. Her er cardigans, der er velegnet til skolebrug, fritidsbrug eller til festbrug. Vi har cardigans med hver deres egenskaber. 

Der er cardigans, der holder barnet varmt under efterårets regntøj. Eller en cardigan til at tage ud over festkjolen – enten for at varme bare arme eller for at sætte prikken over i’et på dresset. Her er også cardigans der kan haves på som en bluse – altså uden noget inden under andet end en eventuel undertrøje.

Nogle cardigans er med knapper, andre med trykknapper og andre igen med lynlås. Du kan finde cardigans med sjove og/eller dekorative detaljer eller helt enkle cardigans. 

Vælg mellem flotte farver og fantasifulde mønstre

Hos KidsDelux sætter vi en ære i at have et varieret udvalg inden for børnetøj. Derfor kan du også vælge mellem cardigans i alle mulige farver og design – ensfarvede, mønstrede eller med print, varme cardigangs eller sommercardigans.

Billige cardigans

Er du på udkig efter en cardigan til dit barn til en ekstra fordelagtig pris, så kig efter dem rabatlogoet på (f.eks. - 50 %). Tallet viser, hvor meget du sparer. Du kan også kigge i vores Udsalgs-kategori og finde alle vores gode tilbud.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig en mail, når vi har nye, gode tilbud.

Køb børnecardigans online

I ro og mag kan du og dit barn udvælge og bestille hjemme i stuen. Vi sender over hele verden, og bor du i Danmark og bestiller inden kl. 12 på hverdage, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at pakke og sende din ordre samme dag, som du bestiller. Har du bestilt for over 499,- kr., betaler vi endda leveringsomkostningerne.

Når du modtager varerne, kan dit barn – igen i fredelige og hjemlig omgivelser – prøve tøjet, og passer det ikke, returnerer du bare det tøj, der ikke passer inden 30 dage, så bytter vi til en anden størrelse eller refunderer beløbet.

 

I kan også besøge os en af vores butikker, som ligger i Hadsten Centret og i Aarhus. Så kan dit barn prøve tøjet på, inden du køber det.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom