30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Termotøj

Termotøj er den praktiske og behagelige løsning, når først kulden, sneen og blæsten sætter ind. Med et sæt praktisk, åndbart termotøj er du sikker på, at børnene ikke kommer til at fryse. Heller ikke selv om de skal på ekskursion udendørs på en vinterdag eller sneboldkampen trækker ud, hvis det stadig er lidt for varmt til at hoppe i flyverdragten. Køb termotøj hos KidsDelux fra nogle af markedets mest eksklusive brands med 30 dages fuld returret. Du kan også tage et smut forbi en af vores butikker i Hadsten eller Aarhus. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Termotøj er praktisk i mange situationer, uanset om I er på den årlige skiferie, børnehaven har valgt at lægge en udendørs ekskursion på en blæsende efterårsdag, eller ungerne bare vil ud at lege på en frostvejrsdag. Med termotøjet på bliver det ikke et problem at holde varmen, og da alt vores termotøj er åndbart, bliver barnet heller ikke afkølet og fugtig. For termotøjet tillader kroppen at ånde, så barnet ikke begynder at svede – heller ikke selv om aktivitetsniveauet er højt.

Termotøj til drenge og piger

Vi har selvfølgelig både termotøj til drenge og termotøj til piger, samt unisex termotøj, der kan bruges af begge køn. Flere af modellerne er udstyret med flotte mønstre, print og andre detaljer, der får termotøjet til at fremstå som noget helt særligt.

Termotøjet kan bæres under overtøj og bukser, ja selv regntøjet og kan med fordel komponeres med de mærker vi sælger, netop fordi de tit kører med ens farver og genbruger detaljer som mønstre, print eller andre finurligheder. Det giver barnet en mere helstøbt garderobe med et gennemgående tema som ekstra raffinement, som opmærksomme pædagoger og bedsteforældre ikke vil undgå at bemærke.

Termotøj med god samvittighed

Når du køber termotøj hos KidsDelux, kan du gøre det med god samvittighed – både over for dine børn, miljøet og dem, der har været med til at producere termotøjet. For lige som med alle vores andre produkter, har vi udvalgt en række eksklusive brands, der går op i at levere moderigtige og sikre produkter, hvor der kun er anvendt naturlige farvestoffer til indfarvning, print og mønstre, ligesom der primært anvendes oeko-tex certificerede tekstiler. Det sikrer, at dit barn ikke får allergiske eller andre sundhedsmæssige reaktioner af det termotøj, vi sælger.

En anden af vores udvælgelseskriterier for de brands vi sælger er, at de har en miljørigtig og bæredygtig produktion, hvor der også er taget højde for sociale og andre faktorer hos eventuelle underleverandører. Så når du køber termotøj og andet baby- og børnetøj hos KidsDelux, er du sikker på, at du ikke køber produkter fra firmaer, der støtter børnearbejde eller dyreforsøg.

Vi går også efter at udvælge de mest gennemtænkte, helstøbte og sikre produkter. Det betyder f.eks., at alt vores termotøj er åndbart og ikke har stropper, snører eller andre vedhæng, dine børn kan hænge fast med.

Hurtig levering med 30 dages returret

Hos KidsDelux bliver alle ordrer leveret hurtigt, og du har altid 30 dages fuld returret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid står først i køen, når vi får nye produkter på hylderne eller har et rigtigt godt tilbud.

Endvidere har du mulighed for at komme til at mærke på varerne og tage dem nærmere i øjesyn ved at lægge vejen forbi en af vores flotte butikker i Hadsten og Aarhus.

 

Velkommen som kunde hos KidsDelux – kvalitet til de mindste!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom