30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Futter - Hjemmesko

Herunder finder du alle de futter, som vi hos KidsDelux har specielt udvalgt til dit barn. Det er sko, der er beregnet til indendørsbrug. Hjemmesko til vuggestuen, dagplejen, børnehaven, fritidsinstitutionen eller derhjemme. Dine børns fødder fortjener en god start. De skal kunne bære dem hele livet – dog bør skoene udskiftes undervejs. Hos KidsDelux finder du hjemmesko, der er behagelig for barnet at have på.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her er sko til både drenge og piger, og ved hjælp af filtermenuen over produktbillederne kan du vælge kun at få vist drenge- eller pigesko. Ligesom du kan vælge, hvilke brands du vil se sko fra.

Hjemmesko fra populære brands

Vi sælger kun hjemmesko fra brands, der producerer deres produkter på en miljømæssig forsvarlig måde – bæredygtige produkter – og som sætter barnet i fokus. Som f.eks. det anerkendte brand En Fant.

Fodvenlige futter

Når det handler om sko til dit barn, er KidsDelux ekstra kræsen. Sko til børn skal have god pasform, så de er behagelige for barnet at have på, skal sidde godt fast på foden uden at stramme, og skal kunne varme barnets fødder, uden at de bliver overophedede, svedige og fugtige.

Selvom skoen skal sidde godt fast på foden, så skal den også være nem at tage af og på, så barnet selv kan lære det. Derfor har alle vores hjemmesko velcrolukning, elastisk kile, trækstrop eller andre børnevenlige tiltag. Altså ingen besværlige snører, lynlåse, spænder eller andet som kan drille et lille barn.

Samtidig skal skoen giver god støtte – og det gælder også hjemmeskoene – det er især vigtigt for de helt små, som først lige er begyndt at stå og gå ved egen hjælp. Skoene skal helst også være skridsikre, så barnet ikke glider på et glat gulv.

Alle disse egenskaber har de hjemmesko, som du kan købe hos KidsDelux.

Farverige futter

Så alt i alt skal hjemmesko til børn være praktiske. Men det betyder ikke, at udseendet er ligegyldigt. Derfor kan du også få hjemmesko til dit barn i flere forskellige farver, former og design. Vi har hjemmesko af forskellige materialer – naturligvis af højeste kvalitet – så du kan finde en sko, der opfylder dine krav og dækker dit barns behov.

Billige hjemmesko

Vores hjemmesko er endda så billige, at du kan købe to eller flere par, så du ikke skal huske at have dem med frem og tilbage i hverdagen, hvis dit barn bliver passet ude. De produkter, der er udstyret med et udsalgsmærke (f.eks. - 50 %), får du til en ekstra fordelagtig pris.

Besøg os i butikken

Vi har størrelser, som kan passe dit barn helt ned til de første spæde skridt og op til det aktive barn, der fræser rundt i hele huset. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 22 73 77 00, som gerne hjælper med råd og vejledning.

 

Du kan også besøge os i vores butik i Hadsten Centret, hvor vores venlige personale også gerne hjælper med gode råd, og hvor dit barn kan prøve skoene på.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom