30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Begyndersko

Er dit barn lige ved at knække koden til at tage sine første par skridt? Eller har dit barn lige lært at gå og skal have sine første par starter sko? Her hos KidsDelux har vi samlet et skønt sortiment af begyndersko, så dit barn kan komme godt fra start og lære at gå sikkert i sine nye sko.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Dit barns første par sko er noget helt specielt, da det på mange måde markerer, at barnet endelig er gået fra at være baby til at være en rigtig lille pige eller dreng. Begyndersko er ligeledes enormt vigtige, idet de skal sidde godt på barnets fødder, så de ikke hæmmer gangen, samtidig med at de skal give plads til at fødderne vokser.

Vigtigheden af begyndersko til baby

Når du skal vælge dit barns første par sko, er der et par ting, som er vigtige at være opmærksom på. For det første er det en god idé med begyndersko, der går op omkring anklen. Dette giver en god støtte, som barnet har brug for, hvis det ikke går helt sikkert endnu.

En anden vigtig ting er, at du vælger den rigtige størrelse. Det kan du gøre ved at måle barnets fod, som du placerer op ad en mur eller bog. Ved at måle fra muren og ud til, hvor foden stopper, ved du hvor lang foden er.

Læg ca. 1-1,2 cm til fodens længde som voksetillæg. På den måde kan foden vokse samtidig med, at skoen slutter tæt uden at forhindre barnet i at lære at gå sikkert. Mål skoen indvendigt for at tjekke, om størrelsen passer.

Høj kvalitet

Når vi vælger sko ud til vores sortiment, går vi meget op i, at det er høj kvalitet. Derfor fører vi kun mærker, som vægter kvalitet lige så højt, som vi gør, og vi sikrer os altid, at producenterne har en bæredygtig produktion.

Et af de mærker, som vi forhandler, er Arauto Rap, der har været på det danske skomarked i mere end 30 år. De kombinerer kvalitet, design og innovation og har altid tanke på at opfylde deres kræsne kunders behov, samtidig med at de afspejler tidens tendenser i deres design. 

Derudover har vi lækre bløde startersko fra Angulus og Pom Pom

 

Kom ind og prøv skoene

Første gang du skal købe sko til dit barn, kan det være en god idé at prøve skoene på. Selvom det at måle fødderne er en god og sikker måde at finde ud af, hvilken størrelse dit barn skal bruge, kan det være rart at få lidt hjælp.

Hvis du kommer forbi vores butik, som ligger i  Århus, vil vores søde personale stå klar til at hjælpe med størrelse og pasform. Et godt råd er at give dit barn et par sokker på med en tykkelse, som han eller hun også vil bruge fremover, og så er det vigtigt at begge sko bliver prøvet, da to fødder aldrig er helt ens.

Følg med i vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du følge med i, hvad vi får ind af nye varer, hvilke tilbudskampagner vi kører, samt hvad der eller sker i vores skønne, lille butik. På den måde går du ikke glip af noget. 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom