30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Shorts

Shorts til piger og drenge, til store og små, til sport og fritid, til skolebrug og leg eller dem til pænt brug i sommervarmen. Ligegyldigt hvilken lejlighed, dit barn har behov for et par shorts til, så kan du med garanti finde noget, der passer til stilen her hos os. Vi har et stort udvalg af lækre, behagelige og moderigtige shorts.

Køn

Alle de shorts, du finder her er lavet af kvalitetsmaterialer, og er lavet på en sådan måde, at det skåner miljøet mest muligt. Hos KidsDelux forhandler vi nemlig kun tøj, du kan købe og iklæde dit barn med god samvittighed.

Bæredygtighed frem for alt … næsten

De producenter vi køber tøj af, sætter nemlig miljøet, dyrene og menneskene bag i højsædet. Det vil sige, at de opfylder en række skrappe krav, når de fremstiller tøj og andre produkter til dig og dine børn. Derfor finder du også mange produkter, der f.eks. er Oeko-Tex- eller GOTS-certificerede.

Samtidig har alle vores producenter fokus på barnet, når de designer deres modeller. Derfor forhandler vi shorts, der er nemme at få af og på, har en god pasform, og er nemme at bevæge sig i.

Bevar overblikket

Mange af de brands vi forhandler er danske, og mange er verdenskendte og yderst populære. Har du ét eller flere brands, du er vild med, så har vi gjort det nemt for dig at sortere produkterne her i kategorien, så du kun får vist det eller de brands, du er interesseret i. Dette gør du ved at bruge filtermenuen lige over produktoversigten og under "brands" vælge det eller de brands, du vil se.

Ligeledes kan du sortere, så du kun får vist shorts til drenge eller kun får vist shorts til piger. Så bliver det ikke mere overskueligt.

Varieret udvalg af shorts til børn

Gå på opdagelse i vores produktkatalog. Her finder du de tidløse, klassiske og altid populære cowboyshorts til både piger og drenge, de afslappede badeshorts eller super cool sports-/fodboldshorts. Shortsene til den helt lille, hvor der også er gjort plads til bleen. De pæne shorts med lidt længere ben i en moderne farve til drengen og yndige jumpsuits til pigen, som hun kan have leggings eller strømpebukser under, når I skal til sommerfesten.

Billige børneshorts

Vi har shorts i et utal af farver, mønstre og design med eller uden finurlige detaljer. Det kan være svært at vælge. Derfor har vi også rigtig mange shorts, hvor prisen er nedsat, så er der råd til et par mere. Du kan finde shorts til nedsatte priser ved at kigge efter mærkatet med eksempelvis ”-50 %”. Det betyder, at du sparer 50 %. Du kan også finde billige shorts – og andre nedsatte produkter – i vores Udsalgs-kategori.

Hvis du vil have besked, når vi har nye og/eller nedsatte varer, så tilmeld dit vores nyhedsbrev, så sender vi dig en mail, når det sker.

Køb børneshorts online

Når du bestiller produkter online hos KidsDelux på hverdage før kl. 12, bestræber vi os på at pakke og sende din ordre samme dag som du bestiller. Du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores hyggelige butikker i Hadsten eller i Aarhus.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom