30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Bioproline©

Specielt udviklet til de forbrugere, der går op i miljøet. En unik formel baseret på økologisk bivoks og jojobaolie, som er 61,5% certificeret økologisk - selv den medfølgende svamp er af plantematerialer.

Trods tanker på miljøet, og udelukkelsen af skadelige stoffer, går Bioproline ikke på kompromis med virkningen af deres produkter. Bioproline vokser og imprægnerer dine sko akkurat ligeså effektivt som enhver anden lædervoks.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Bioproline certifikater

Bioproline er blevet mærket med det tyske økologi-mærke EcoControl, som sikrer kvaliteten af produktet, at indholdet i produktet er gennemskuelige og respekten for miljøet gennem hele produktionen.

Herudover er Bioproline prydet med en Ecocert-certificering.

Bioproline hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores  i Aarhus. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom