30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for Kids Delux ApS i Danmark. 

 

Vilkår

 

Virksomhedens juridiske navn: Kids Delux ApS

Virksomhedens kaldenavn: Kids Delux

Selvskabsform: ApS

CVR-nummer: 36 496 460

Etableringsår: 2015

Pilevej 2a, 8370 Hadsten

Telefonnummer: +45 71 74 71 74

Telefontid: Alle dage 9-18

Officiel e-mail adresse: info@kidsdelux.dk

Officiel web-adresse: www.kidsdelux.dk

 

Persondatapolitik

For at indgå en aftale med os på kidsdelux.dk, har vi som sælger brug for følgende oplysninger af dig som køber.

 

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

e-mail adresse:

 

KidsDelux.dk fortager registeringen af personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til køber.

Personoplysninger registreres hos KidsDelux.dk og opbevares krypteret og transmiteret krypteret til og fra virksomheden i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Cookies

 

På KidsDelux.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og herved gøre besøget nemt for køber.

 

Priser

 

Den gældende pris, er den som er oplyst på den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

KidsDelux.dk forbeholder sig ret til ændringer af priser, som er fejlagtigt angivet på webshoppen. Endvidere tages der forbehold for trykfejl, udsolgt/udgåede varer.

Alle priser er opgivet i DKK og er inkl. moms. 

 

 

Fragt

 

Hos KidsDelux.dk har vi altid billig fragt til 39 kr. Ved køb for over 499,- DKK sendes varerne fragtfrit uden omdeling, hvorefter køber kan afhente pakken i den ønskede pakkeshop. Ønskes omdeling betaler køberen selv for denne ydelse.

 

 

Betaling

 

Når ordren er afgivet på KidsDelux.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle oplysninger som er angivet, er korrekte. Minimumsalder for at handle på KidsDelux.dk er 18 år.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når pakken bliver sendt fra vores lager.

Hos Kids Delux kan du betale med følgende kreditkort: Dankort, Visa og Master card.

 

 

Gavekort

 

Gavekort er gyldigt til og med den dato der står på gavekortet. Er der ikke oplyst nogen dato ved modtagelsen af gavekortet, er dette gældende i 3 år fra modtagelsen. Der er 30 dages fortrydelsesret på gavekort.

Gavekort må ikke videresælges til 3. mand, da dette medfører at gavekortet bliver ugyldigt.

Der kan ikke benyttes flere gavekort pr. ordre på websitet. Hvis dette skulle blive tilfældet, kan køber henvende sig til Kidsdelux.dk via mail eller telefonisk.

Gavekort skal angives i det korrekte felt ved ordreafgivelsen, for at gavekortets værdi, kan fratrækkes ordrens samlede værdi.

 

 

Rabatkoder

 

Rabatkoder kan ikke kombineres med de i forvejen nedsatte varer eller andre tilbud, heriblandt Facebook og Instagram.

 

 

Levering

 

Hos KidsDelux.dk bestræber vi os altid på hurtig levering, og vil gøre alt for at sende ordrer samme dag. Normal leveringstid vil være 1-3 hverdage i Danmark. Ved kampanger tages der forbehold for 1-2 dages ekstra leveringstid pga travlhed. Alle pakker sendes med GLS.

 

 

Bytte- og Fortrydelsesret

 

KidsDelux.dk yder 30 dags bytte- og fortrydelsesret samt 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsen af varen (med mindre andet er aftalt).

Meddelelsen at man har fortrudt købet skal ske skriftlig indenfor 30 dage. Varerne skal derefter være returneret indenfor de efterfølgende 14 dage.

Ved returnering af varer skal en mail udfyldes med navn, adresse, e-mail, telefonnummer, ordrenummer og hvad du kunne ønske der skal ske.

Alle varer skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget. En vare anses som brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysik butik.

I tilfælde af værdiforringelse, ved at varen er blevet brugt, laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal køberen ikke have retur. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Du skal selv afholde de omkostninger der måtte være forbundet med at returnere varen.

 

Julegaver byttes frem til 15/1 året efter.

 

Evt. tilbagebetaling vil ske til det kort, som varen er betalt med.

Hvis pakken returneres til os, pga. manglende afhentning på posthuset eller lignede, forbeholder vi os retten til at opkræve 200,- DKK i forsendelses- og administrationsgebyr

 

OBS. Sælger modtager ikke pakker der er sendt uden omdeling. Det er købers ansvar at pakken bliver leveret på sælgers adresse, og at indholdet er pakket forsvarligt ind. Ligeledes modtager sælger ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Alle returvarer sendes til:

KidsDelux, Graven 25, DK-8000 Aarhus C

 

Når køberen har sendt varen retur, vil køberen altid få tilsendt en mail. Når sælgeren har modtaget varen, refunderer sælgeren køberens tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota, hvor køber har et overblik over, hvad der er refunderet. Normalt refunderer sælger beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage efter modtagels

 

Ombytning

Vi kan desværre ikke tilbyde ombytning af størrelse på return vare, da den ønskede størrelse kan være udsolgt, derfor kreditere vi altid pengen til den konto varen er betalt med. Så kan der bestilles den rigtige størelse igen.

 

Kurven er tom