30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Returvare

Danmarks nemmeste bytteservice

Bytte- og Fortrydelsesret

Du er altid velkommen til at returnere varen, men du står selv for omkostnming i forbindelse med at sende retur i forsvarlig emballage. Du kan købe en returlabel her

Alle returvarer sendes til: 

KidsDelux, Graven 25, DK-8000 Aarhus C

Ved returnering af varer skal du vedlægge en seddel hvorpå du skriver navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer

OBS.Vi modtager ikke pakker der er sendt uden omdeling. Det er købers ansvar at pakken bliver leveret på sælgers adresse, og at indholdet er pakket forsvarligt ind. Ligeledes modtager sælger ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Da vi oplever en masse problemer med DAO fraråder vi at sende med dem, da vi ikke er her når de leverer om morgenen.

 

KidsDelux.dk yder 30 dags bytte- og fortrydelsesret samt 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsen af varen (med mindre andet er aftalt).

Meddelelsen at man har fortrudt købet skal ske skriftlig indenfor 30 dage. Varerne skal derefter være returneret indenfor de efterfølgende 14 dage.

Alle varer skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget. En vare anses som brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysik butik.

I tilfælde af værdiforringelse, ved at varen er blevet brugt, laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal køberen ikke have retur. Købelovens mangelregler kan anvendes.

Julegaver byttes frem til 15/1 året efter.

Evt. tilbagebetaling vil ske til det kort, som varen er betalt med.

Hvis pakken returneres til os, pga. manglende afhentning på posthuset eller lignede, forbeholder vi os retten til at opkræve 200,- DKK i forsendelses- og administrationsgebyr

Når køberen har sendt varen retur, vil køberen altid få tilsendt en mail. Når sælgeren har modtaget varen, refunderer sælgeren køberens tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota, hvor køber har et overblik over, hvad der er refunderet. Normalt refunderer sælger beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage efter modtagelsen. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

 

Kurven er tom