30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Tunika

 En tunika er den søde og nemme løsning til din pige. Ikke nær så besværlig og stram i formerne som en skjorte, men lige så elegant, flot og oftest fuld af raffinerede, feminine detaljer. Derfor er tunikaen altid populær hos de små piger. For den er nem at få på og ligner det tøj, deres mor og andre kvindelige forbilleder går i – og hvilken lille pige vil ikke gerne ligne dem, hun ser op til. Køb en af de flotte tunikaer med 30 dages returret eller læg vejen forbi vores flotte butik i Hadsten.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Tunikaen var oprindelig en beklædningsgenstand til både mænd og kvinder i det gamle Rom. Den bestod af to stykker tøj, der var syet sammen i siderne og i skuldrene, men havde hverken krave eller ærmer. Med tiden blev tunikaen dog udviklet, så den både fik ærmer og en eller flere knapper. I dag er den eneste forskel på den og skjorten oftest, at tunikaen tages på over hovedet.

  Samtidig er tunikaen primært blevet en beklædningsgenstand, der primært bruges af kvinder. Den findes dog også til mænd som f.eks. bondeskjorter, der har været populære til både voksne og børn af flere omgange. 

  Men for tiden er tunikaer mest populære til piger og kvinder og det afspejles naturligvis i det udvalg af tunikaer, vi har hos KidsDelux – både når det kommer til snittet, der oftest er lidt mere kjoleformet og til de designmæssige detaljer og raffinementer på de enkelte modeller.

  Tunikaer fra eksklusive brands

  De tunikaer vi fører hos KidsDelux, kommer alle fra en række af de mest eksklusive og populære børnetøjsbrands på markedet. Det er brands, som vi har udvalgt nøje ud fra vores generelt høje kvalitetskrav og krav til, at tøjet er både moderigtigt, praktisk og nemt at vaske og vedligeholde.

  Samtidig lever alle vores tunikaer op til vores ambition om, udelukkende at sælge produkter, hvor der er tænkt på både miljø, bæredygtighed og barnets sundhed hele vejen gennem produktionen. 

  Det vil sige, at du altid kan være sikker på, at de tunikaer og andre produkter, du køber hos KidsDelux, er blevet produceret med det mindst mulige miljømæssige fodaftryk og at der er taget højde for, at der ikke anvendes allergifremkaldende eller andre sundhedsskadelige stoffer i hverken farver eller tekstiler. 

  De brands vi forhandler, er oftest også kendt for at gå meget op i bæredygtighed og social bevidsthed. Det betyder, at du kan være sikker på, ikke at købe tøj fra disse mærker, der er produceret af børnearbejdere eller af medarbejdere, som har arbejdet under dårlige forhold. 

  Køb online med hurtig levering og 30 dages fuld returret

  Når du handler hos KidsDelux, er du altid sikker på hurtig levering af dine varer. Samtidig giver vi over dobbelt så lang returret, som mange andre børnetøjsbutikker på nettet. Hele 30 dages fuld returret!

  Du har også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi udsender hver gang, vi får nye varer på vores virtuelle hylder eller har gode tilbud på nogle af vores mange mærkevareprodukter.

  Endelig har du også mulighed for at besøge vores flotte butik i Hadsten eller i Aarhus, hvor du kan prøve de mange smukke tunikaer på dit barn og mærke kvaliteten ved selvsyn.

   

  Velkommen som kunde hos KidsDelux.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom