30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

EGG Helmets

EGG Helmets er den smarte 3-i-1 hjelm til dit barn, der både kan bruges som cykel-, ski- eller skaterhjelm. Inderskallen er den samme, men du kan købe eller selv dekorere forskellige betræk eller ”skins” på hjelmen, så den får lige det udtryk, dit barn synes er sejt. Mulighederne er mange! Du kan få både prinsesse- eller kongekroner, horn i forskellige farver, seje skygger og forskellige trykte yderhjelme med motiver fra både Angry Birds og motorsportens verden. Tjek de mange muligheder og bestil allerede i dag.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

En multifunktionel sportshjelm

EGG er en hollandsk producent af såkaldte multisportshjelme til børn fra 4 til 12 år. Hjelmen kan bruges til mange forskellige formål og du kan have flere forskellige ”yderskaller” eller skins til den samme inderskal. Så kan barnet skifte udseende og form på hjelmen alt efter humør eller anvendelse

Bag EGG står en række innovative og kreative fædre, der gennem de mange flotte kreationer endelig har fået mulighed for at slippe deres indre legebarn løs igen. Firmaet startede i 2010 i Amsterdam og blev på rekordtid verdenskendt på grund af det smarte design og de yderst kreative muligheder.

Byg en helt personlig hjelm

Når du køber dit barns EGG Helmet, starter du med at vælge en af de fire grundmodeller, der udgør selve hjelmen. De fås i flere størrelser. Derefter kan du købe forskellige ydersider eller skins til, der kan sættes uden på, samt diverse ekstra stafferinger og andet tilbehør.

Ydersiderne kan udskiftes, så det er nemt at tilpasse den samme hjelm til forskellige aktiviteter som cykling, rulleskøjter, ski eller vandsport. Du kan også ændre udtryk eller gøre hjelmen ”mindre barnlig” ved at skifte nogle af de forskellige effekter ud, efterhånden som barnet vokser til eller hvis barnet får andre interesser. Først når barnets hoved vokser ud af inderskallen, er det nødvendigt at købe nyt.

Endelig bliver det sejt at køre med cykelhjelm

Som forælder kender du det sikkert godt. Selv om du selv går foran med et godt eksempel, synes ungerne bare ikke, at det er særlig sejt at køre med cykelhjelm. 

Men med de smarte EGG helmets får piben hurtig en helt anden lyd. For nu kan dit barn få lige den cykelhjelm, de synes ser sej ud, uanset om de er til racerbiler, prinsessekrone, hanekam eller djævlehorn. 

Med det udskiftelige skin på ydersiden får du og barnet flere forskellige udseender at vælge imellem, uden at I skal til at stille på remme eller pasform, for at skifte hjem. Bare tag inderskalen ud af det ene og sæt den ind i det andet skin – og så afsted. Nemmere bliver det ikke.

Derfor er EGG helmets så sikre

Alle EGG helmets er opbygget af en slagfast og meget fleksibel inderskal, der giver optimal beskyttelse af dit barns hoved. Samtidig har du mange muligheder for at indstille pasformen, så den altid passer helt perfekt.

Så vil du sikre dit barn bedst muligt, så køb din EGG Helmet her hos KidsDelux. Vi har hurtig levering, venlig kundeservice og bytter altid med et smil.

EGG hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra EGG helmets hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom