30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Presse

Pressemeddelelse fra KidsDelux, den 30. august 2016

KidsDelux åbner nu dørene i Århus

KidsDelux udvider konceptet, i et nyt samarbejde med børnetøjsbutikken Evig-glad. Udvidelsen skaber yderligere rum for at fortsætte virksomhedens fokus på at forbinde den fysiske butik med den digitale webshop.

”Vi har været på udkig efter nye lokaler i et stykke tid, og da muligheden bød sig for at overtage butikken i Århus, så slog vi til.” Sådan lyder det fra den familiedrevne virksomhed KidsDelux, som har succes med at sælge kvalitetstøj til børn fra 0-8 år, både online og i butikken i Hadsten Centret.

Synergi mellem butikkerne

Dog var det ikke tilfældigt at det lige blev butikken Evig-glad, som KidsDelux valgte at overtage: ”Tankerne bag samarbejdet bunder i at både identitet, omgangstone og mærker har en del ligheder, og at der derfor er gode muligheder for at opnå hurtig og stærk synergi mellem butikkerne.” udtaler ejer af KidsDelux, Susanne Bech.

Hun tilføjer: ”Derudover er Evig-glad en velkendt børnetøjsbutik, som har eksisteret i over 15 år. Til dette medfølger naturligvis en masse nye og glade kunder, mange som allerede kender KidsDelux, som vi nu kan servicere fra to lokationer.”

Søg online og sans i butik

Tidligere har virksomheden startet op på Click & Collect konceptet, hvor brugerne kan bestille online og hente i butikken. Dette fortsættes i Århus til gavn for den nye kundekreds. Denne kobling til det digitale er et hit hos deres eksisterende kunder i Hadsten og omegn: ”Vores oplevelse er at folk gerne vil føle, røre og prøve tøjet. Det behov går aldrig helt væk, selvom folk er vant til det praktiske nettet tilbyder. Hvis man vil vækste, må man derfor forsøge at dække begge behov.” siger Susanne Bech og tilføjer:

”Derfor prioriterer vi at bruge meget tid på dels at binde de to webshoppe sammen (KidsDelux.dk og Eviggladshop.dk), og dels at få webshop og fysisk butik forbundet. Det er vigtigt at du oplever at det er et og samme sted du handler.”

Fremtiden for de to butikker

Susanne Bech fortæller at kunderne vil opleve at begge butikker fortsætter på samme måde som tidligere i det første stykke tid: ”Der vil stadig være det samme personale i begge forretninger. På sigt er planen at vores personale kan mixes, for at øge forbindelsen mel lem butikkerne. Udfordringen ved at udvide med en allerede eksisterende butik, er selvfølgelig at smelte virksomhedskulturerne ordentligt sammen, for at kunderne får den optimale og mest sammenhængende oplevelse.”

KidsDelux tilføjer at de har nye tiltag i vente for begge butikker. ”Tiltagene er for at imødekomme både de nye, men også de lidt ældre kunder. Men dette vil der komme mere om, når vi kommer til efteråret.” røber en spændt Susanne Bech.

Yderligere oplysninger

KontaktKidsDelux: +45 71747174 eller info@kidsdelux.dk Website: www.kidsdelux.dk 

Kurven er tom