30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nicolas Vahé

 

Nicolas Vahé er uddannet kok, chokolatier og konditor og har mange års erfaring fra såvel danske som franske gourmetrestauranter. Men han er også iværksætter. I 2005 startede han gourmetbrandet, Nicolas Vahé. Det er spiselige produkter lavet af råvarer i topkvalitet, og det er innovativt køkkentilbehør med skarpt design og ligeledes af høj kvalitet. Hos Kidsdelux finder du i denne kategori produkter henvendt børn fra Nicolas Vahé – drikkedunke, redskaber til isfremstillling og lignende.

Køn

Nicolas Vahés produktportefølje er en bred vifte af delikatesser, drikkevarer og accessories alle udviklet med udgangspunkt i stor kærlighed til madlavning og gode råvarer.

Ingredienser af højeste kvalitet

Hvad enten det er madvarer eller køkkenredskaber, så handler det om kvalitet. Et godt redskab er alfa og omega for et godt resultat. Det ved Nicolas Vahé, og det skinner igennem på hans funktionelle køkkenredskaber. Men det må også gerne være æstetisk, hvilket også tydeligt ses.

Franske traditioner med skandinavisk islæt

Nicolas Vahé er opvokset i Frankrig, hvor hans passion for mad blev grundlagt i hans farmors køkken på landet, hvor han ofte holdt sin sommerferie. 

”Som barn elskede jeg at være på sommerferie på landet hos min farmor. Hun stod i køkkenet fra morgen til aften og lavede altid de mest fantastiske måltider af gårdens egne afgrøder. Det var faktisk inspireret af hendes opskrifter, at jeg begyndte at lave mine egne marmelader. Det søde køkken har altid været en passion for mig, og jeg sender tit en kærlig tanke til min farmor, der lagde grunden til brandet Nicolas Vahé.” Har Nicolas Vahé selv berettet.

Han kom i lære som 14-årig på den trestjernede Michelin-restaurant Pic Valence først som konditorlærling og senere som kokkelærling.

Som 18-årig tog han chokolatier-uddannelsen ved den verdenskendte Daniel Giraud Valence.

Nicolas Vahé kom til Falsled Kro på Sydfyn i 2000 og senere til Restaurant Fakkelgaard i Kruså.

Hjemmelavede ispinde

Hans køkkenredskaber er som nævnt lavet ud fra en filosofi om at skabe overraskende smagsoplevelser uden at gøre god mad kompliceret.

F.eks. kan du med Nicolas Vahés isfremstillingssæt hurtigt lave is til alle ungerne i børnehaven. Hæld juice og nogle friske – eller frosne – bær i isformene. Sæt en ispind i – de sættes gennem låget og holder sig derved i midten – og sæt dem i fryseren i en 6-7 timer, til de er frosne. Så er der lækre, hjemmelavede is! Der kan være seks is i hvert sæt, og flere ispinde kan tilkøbes, for de er lavet af birketræ og dermed ikke beregnet til bruge mere end én gang. 

Drikkedunke til børn og voksne

Hos Kidsdelux fører vi også drikkedunke fra Nicolas Vahé. De er super cool og er perfekt til kolde drikke, som smoothies, juice, lemonade, iskaffe og lignende – til både børn og voksne.

 

Køb Nicolas Vahés skønne køkkenredskaber her hos os. Vi har hurtig levering og sender over hele verden. Du kan også hente dine varer i Aarhus, hvor vores skønne butik ligger. Så kan du se varerne, inden du køber, og du sparer fragten.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom