30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Sandaler

Her hos KisDelux synes vi, at børnesandaler skal være luftige, praktiske og pæne. Derfor har vi her samlet vores sortiment, der lever op til disse krav. Fødderne skal nemlig også passes på i sommerhalvåret, og vabler og dårlige såler kan snildt undgås ved at vælge sandaler fra gode producenter.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her på siden kan du se vores sortiment af nøje udvalgte sandaler til drenge og piger. Vi har både sandaler til begyndere og sandaler til større børn, og du finder kun det bedste til dine børn her. Vi forhandler kun anerkendte mærker, som sikrer dig, at du får kvalitet for pengene. 

Raske og bare sommerfødder

Når solen står højt på himlen, og termometeret viser tocifrede grader, er der intet mere fristende end at smide sokker og sko og lade fødderne føle den friske luft. Men børn med bare fødder udenfor er ikke altid den bedste idé, da de ikke er så opmærksomme på, hvor de går.

For at beskytte fødderne er det derfor vigtigt, at barnet har et par sandaler, som han eller hun kan passe, og som er gode for barnets fødder. Fødderne skal nemlig have de optimale omstændigheder for at vokse og holde sig raske, for der er mange år endnu, hvor de skal bruges til en meget vigtig funktion – at kunne gå. 

Når du vælger sandaler

Når du vælger sandaler til børn hos KidsDelux, behøver du dog ikke være bekymret for, om de er lavet af et ordentligt materiale eller ikke støtter godt op om barnets fod, for her finder du kun sandaler til børn af højeste kvalitet.

Det eneste du skal være opmærksom på, når du vælger nye sandaler til din dreng eller pige, er at de sidder på fødderne, som de skal. Om det skal være med velcrolukning, spænder eller elastiske lukninger er op til dig, men jo mindre barnet er, jo større hjælp er det med velcrolukninger, da barnet så selv kan være med til at tage sandalerne af og på.

Sandaler til børn og til babyer

Ligesom som med sko er der en ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til sandaler til de helt små. Hvis dit barn er på stadiet til at lære at gå, eller er i gang med at tage sine første skridt, er sandaler med en god støtte omkring anklerne og op et godt valg, da de slutter tæt om foden og er en god hjælper ved de første skridt.

Hvis dit barn derimod kan både løbe og gå, er det ikke en vigtig faktor, at der er støtte om anklen. Her kan du sagtens vælge en lettere model, der også vil give mere luft til fødderne. Om sandalerne skal være i lak eller læder og i rød, gul, blå eller en anden farve, det er et valg, der er helt op til dig og dit barn. 

1-3 dages levering

Når du bestiller nye sandaler her på siden, går der kun 1 til 3 dage, før de kommer hjem til din adresse. Og husk, at når du bestiller for over 499,- giver vi dig gratis fragt som en ekstra service. 

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom