30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nailmatic KIDS

Til de legesyge og farveglade piger og drenge introducerer vi Nailmatic KIDS! Franske Nailmatic KIDS producerer vandbaserede neglelakker og lipgloss til børn. Produkterne indeholder ingen former for opløsningsmidler, phthalater eller parfume.

Med Nailmatic KIDS kan mor og barn hygge sig med at lægge makeup, eller børnene kan efterligne mor, mens hun tager neglelak på.

 Med varmt vand, sæbe og lidt skrubben kommer neglelakken af så let som ingenting.

 

Køn

Nailmatic KIDS 

Nailmatic KIDS er et fransk firma, der har specialiseret sig i neglelak, lipgloss, farver og andet "pynt" til børn, baseret på vand. Herudover indeholder Nailmatic KIDS' produkter ingen skadelige stoffer, hverken for dit barn eller miljøet. 

Historien bag Nailmatic KIDS

I april 2013 kunne man for første gang købe Nailmatics fantastiske produkter i en automat i stormagasinet Printemps Haussmann i Paris. Herfra gik det hurtigt fremad for Nailmatic og i september 2014 lancerede de deres produkter tli børn i sprælske farver og med søde ansigter. 

Nailmatic KIDS hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra Nailmatic KIDS hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom