30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

KreaFunk

 

En verden af god lyd og smukt, funky design. Flotte materialer, skønne overflader og anderledes teksturer. KreaFunk er en vellykket kombination af kreativitet og funktionalitet. KreaFunk er to passionerede, danske designere, Kenneth og Ruben, som nedbryder afstanden mellem kreativitet og funktionalitet med deres kvalitetsdesign med urbane undertoner. De to venner startede KreaFunk i 2011 med en idé om at gøre en forskel gennem design og teknologi.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  KreaFunk udfordrer, glæder og leverer stærkt design med smarte og overraskende løsninger. Det er produkter for dig, der elsker musik, god lyd og ikke mindst lækkert design, og det er også produkter, der egner sig til at blive brugt af børnene og vil pynte på børneværelset.

  Funky navne med kreativitet

  KreaFunk døber sine produkter med samme passion, som de designer dem. Således er navnene kreative, men også funktionelle – navnene er unikke, samtidig med at du ud fra navnene kan se, hvilke egenskaber produkterne besidder.

  aGlow

  aGlow er en højttaler med LED-lys, der kan justeres i styrke og med bluetooth-funktion. Den vejer ingenting – næsten – så den er nem at transportere, og det er en lampe/højtaler, som børnene vil elske at have på deres værelse. Og så er den nem at tage med en tur på stranden. 

  aOwl 

  aOwl er en lækker højttaler med bluetooth, som kan forbindes med en smartphone. Hvilket barn ville ikke elske at have den stående på sit værelse? Og så leveres den i en smart kasse, der ligner en fuglekasse.

  aHead

  aHead er et par perfekte bluetooth-hovedtelefoner til musik, som kan bruges som headset til telefonen. Det er jo ikke altid, vi forældre ønsker at høre det, som børnene lytter til. Hovedtelefonerne er seje nok, til at ungerne vil have dem på.

  toCharge

  toCharge er den perfekte batteribank, så dit eller dit barns elektroniske enheder – smartphones og tablets – hurtigt kan oplades, hvis de er ved at løbe tør for strøm, når I er på farten. Den fylder ikke ret meget og er nem at have med i tasken.

  Noget for enhver smag

  Mange af KreaFunks produkter fås i forskellige farver, så der er noget til enhver smag, stil og personlighed. Så er det nemt at holde stilen på børneværelset eller vælge en neutral farve, så enheden ikke skiller sig voldsomt ud.

  KreaFunks produktportefølje vokser hele tide, og KreaFunk leverer konstant nye hits. Store ideer, der aldrig misser. Vil du være blandt de første til at vælge mellem alle de nye, kreative hits, lige så snart vi her på KidsDelux får dem på hylderne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en mail, når vi har noget nyt og spændende at tilbyde dig. Ligesom du også vil få besked, når vi har nogle ekstra fordelagtige tilbud.

   

  Så kan du sidde derhjemme og udvælge lige netop de produkter, der falder i din smag, bestille dem online, og få dem bragt lige til døren. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C og tage varen med hjem direkte herfra.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom