30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

WITHWHITE

WITHWHITE Wardrobe er et minimalistisk univers til børn, der både indeholder rene linjer og skæve tegninger.

Mærket tilbyder et stort udvalg af børnetøj, sengetøj, bøger, wallstickers og andet tilbehør til børneværelset. Hos Kidsdeluxe fører vi et eksklusivt udvalg af WITHWHITE-produkter, der kan købes her i vores webshop eller ses og mærkes nærmere på i vores butik i Hadsten – lige ved stationen.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Smukt minimalistisk børnetøj

  WITHWHITE tilbyder en helt igennem økologisk serie børnetøj, primært bodystockings og ”body buddies” i hvidt økologisk bomuld med skønne motiver påtrykt i naturlige farver. Motiverne er håndtegnede og alt er håndtrykt i Danmark.

  Designet er enkelt og praktisk og de mange smukke bodystockings og ”body buddies” tåler at blive brugt og klarer de udfordringer med bravur, som hverdagen med småbørn byder på.

  Sengetøj til en dejlig nat

  Det særlige WITHWHITE design med ensfarvet bund og søde håndtrykte tegninger går også igen i firmaets serie af sengetøj i 100 % ægyptisk bomuld. Med et WITHWHITE sengesæt er der redt op til en dejlig, problemfri nat i blødt og behageligt sengetøj, der tillader barnets hud at ånde og holder samme temperatur natten igennem.

  Skønne wallstickers

  Motiverne på de lækre bodystockings og sengesæt er enkle og søde. Flere af dem kan også købes som wallstickers, der kan sættes på væggen i børneværelset eller give barnet noget at kigge på, når det ligger på puslepladsen.

  Wallstickeren kommer på praktisk overføringsfilm, der placeres på det sted, hvor motivet skal sidde. Gnid wallstickeren over på væggen med f.eks. et betalings- eller andet plastikkort uden skarpe kanter og træk overføringsfolien af. Nemt!

  Barnets bog

  Som noget helt særligt har WITHWHITE også en Barnets bog i samme minimalistiske design som deres tøj, sengetøj og andre produkter. Bogen er designet som et ringbind med plads til dåbsattest og andre vigtige dokumenter, samt indsætning af sider der følger barnets udvikling og historie helt fra graviditeten og til barnet når skolealderen som 6-årig. Du kan købe ekstra sider til bogen i takt med at barnet vokser op.

  Andre spændende WITHWHITE produkter

  WITHWHITE har også andet spændende tilbehør til barnet og børneværelset. F.eks. en højdemåler med de skønne håndtegnede figurer, der også bruges på mærkets tøj og sengetøj og en familiekalender med 5 kolonner i A3-format – lige til at hænge på væggen.

  De bedste produkter fra WITHWHITE

  Hos Kidsdelux.dk har vi samlet de bedste produkter fra WITHWHITE. Køb dem online her på vores webshop og få dem hurtigt leveret inden for 1 til 3 dage. Eller kig forbi vores forretning i Hadsten, hvor du har mulighed for at tage de mange lækre WITHWHITE-produkter i nærmere øjesyn.

   

  Vil du være først til at få nyheder fra WITHWHITE og de andre producenter, vi forhandler, så tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom