30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Strømper

Hold børnenes fødder varme med strømper fra KidsDelux. Vi fører mange af de populære mærker, som Minipop, GoBabyGo, MP Denmark og mange flere. Vi fører kun strømper i de lækreste kvaliteter, så dit barns fødder har det behageligt, lunt og kan ånde.

Har du brug for et bedre overblik, kan du i filtermenuen herunder vælge det eller de mærker ud, du gerne vil se strømper fra. Ligeledes kan du vælge kun at se strømper til piger eller strømper til drenge.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux finder du strømper til både store og små. Fra de helt små og nuttede babysokker, til skostørrelse 36 til de store piger og drenge.

GoBabyGo

Vi har også de populære strømper, strømpebukser og knæbeskyttere fra GoBabyGo. Strømper der hjælper barnet, når det skal lære at kravle og at stå og gå på egne ben. Strømperne er nemlig udstyret med gummidupper oven på tæerne og neden under foden – på knæbeskytterne er der der gummidupper på knæene og på strømpebukserne er dupperne på knæ, under fødderne og på tæerne.

Dette gør at barnet ikke så nemt glider på glatte gulve og derfor hurtig føler sig tryg nok til at udforske den store, vide verden. Det forbedrer dit barns motorik og eventyrlyst. Det gør også, at strømperne er mere slidstærke.

Lækre børnestrømper

Alle de strømper, du finder her hos KidsDelux er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Det er materialer, der gør dem behagelige at have på, og som er hud- og allergivenlige. Dit barn skal jo trods alt have strømperne på direkte på sin sarte hud.

Strømperne er produceret på en måde, der er skånsom mod miljøet og som tager hensyn til dyr og mennesker – det er med andre ord strømpeproduktion med bærdygtighed - social, økologisk og økonomisk bæredygtighed.

Endvidere har strømperne en god pasform, så de ikke falder af, når barnet bevæger sig, men samtidig heller ikke sidder så stramt, at de generer og snærer.

Køb strømper online

Når du handler hos KidsDelux kan du sidde hjemme i ro og mag og udvælge lige netop de strømper, du ønsker dig til dit barn. Når du har besluttet dig og bestilt, sender vi dine varer direkte til din hoveddør hurtigst muligt. Bestiller du inden klokken 17.30 på en hverdag, gør vi endda alt, hvad der står i vores magt for at sende samme dag, som du bestiller.

Passer tøjet ikke, så bytter vi naturligvis til en anden størrelse eller refunderer pengene. Du skal blot returnere varen inden 30 dage.

… eller i vores butik

Du kan også besøge os i vore dejlige lyse lokaler i vores butik i Hadsten Centret eller i Aarhus. Her kan du se hele vores udvalg, dit barn kan prøve tøjet, inden I køber, og du kan også hente de varer, du har bestilt online. På den måde sparer du fragten. Det gør du også, hvis du køber online for over 499,- kr. Så betaler vi nemlig transportomkostningerne.

Strømper med bambusfibre

Minipop laver lækre og bløde strømper med 60% bambus, så de små fødder har det varmt og blødt i skoene, men samtidig lader de fødderne ånde. Bombusstrømperne kommer i et virvar af farver, så vi er sikre på, der er noget du kan lide.

MP strømper

Hos KidsDelux fører vi MP, et af Danmarks mest populære brands, når det kommer til strømper og strømpebukser. Vi har MP børnestrømper i både uld og bomuld og i mange forskellige, trendy farver.

Køb børnestrømper i bedste kvalitet hos KidsDelux

Vi har tit udsalg på vores varer for at få plads til nye varer. Hvis du vil vide, hvornår det sker, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første, der får de gode tilbud og besked om nye, moderne modeller.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom