30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Støvler

Her på siden finder du et stort udvalg af støvler til både drenge og piger, som vi har udvalgt specielt til dine børn. Vi vægter komfort, kvalitet og design meget højt for at sikre dit barn det allerbedste. Tørre og varme fødder betyder nemlig alverden, når man er en lille størrelse, der elsker at lege ude i al slags vejr. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her finder du både støvler til drenge og støvler til piger. Du kan vælge kun at se støvler til et køn ved at bruge menuen ovenover, og her kan du også vælge, hvilke mærker du ønsker at se støvler fra. 

Kvalitet og komfort kommer først

Vi går ikke på kompromis, hverken når det gælder tøj eller legetøj, og bestemt heller ikke når det kommer til fodtøj til børn. 

At skoene sidder godt og sikkert, og at de passer på børnefødderne betyder alt i de første år, hvor fødderne vokser hurtigt og har brug for et godt miljø. Det duer ikke med støvler, der gnaver eller lader vand sive ind ved syningerne.

Derfor har vi udvalgt et helt særligt sortiment med støvler, der lever op til disse krav. Et af de brands, som vi forhandler, er det danske mærke Angulus. De har siden 1904 lavet bl.a. sko til børn, hvor pasform og kvalitet har været det største fokus. Kombineret med deres skarpe snilde inden for skodesign er det uden tvivl et af danskernes fortrukne mærker, når det kommer til støvler til børn.

Flot og praktisk fodtøj 

Selvom det praktiske kommer i første rækker, så behøver designet ikke at blive overset. Det handler først og fremmest om at sikre, at børnene kan lege, løbe og deltage aktivt i dagens aktiviteter, uden at støvlerne er en hindring. Det betyder, at fødderne både holdes varme og tørre.

Praktisk fodtøj betyder imidlertid også, at barnet selv kan lære at tage det af og på. Derfor har vi udvalgt mange støvler med velcrolukning og støvler uden lynlås og snørebånd, da dette giver børnene store udfordringer. 

At være selvhjulpen er noget både du og dine børn sætter pris på. For børnene elsker når de ”ka’ sæl”, og det bør bestemt udnyttes i den travle hverdag.

Billige støvler

Vi har ofte tilbud på støvler her på siden, og vi kører tit med besparelser på hele 50 %. Der kan altså være rigtig mange penge at spare – du skal bare holde øje med det tilbudslogoet, som vises på de varer, vi har tilbud på. 

Så er der mulighed for at købe to par støvler til et pars pris, så der både kan være et par i institutionen og et par derhjemme.

Vi hjælper gerne

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dit barn, eller f.eks. hvordan støvlernes materiale føles, så er du mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik enten i Hadsted eller Århus. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, og giver med glæde gode råd om skostørrelser og pleje af støvler. 

 

Har du ikke mulighed for at komme forbi en af vores butikker, så kan du ringe til vores kundeservice på 71747174. 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom