30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Pom Pom

Pom Pom er et dansk børneskotøjsfirma grundlagt i 2010. Mærket har haft stor succes i hele Europa, og er yderst populær især i Norden på grund af deres flotte enkle og minimalistiske design og gode pasform.

Pom Poms futter er dejlig bløde og fleksible i sålen, så dit barn kan bevæge sig frit og fødderne få god plads.

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af hjemmesko til små og de lidt større børn i en masse flotte farver til både piger og drenge, så kan I finde noget der passer lige til jeres stil.  

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pom Pom

Danske Pom Poms vigtigste opgave er at lave behagelige sko, som er gode til små fødder, i et prisleje, hvor alle kan være med. Med deres brede udvalg af styles, er det svært ikke at finde noget, der passer ind i ethvert barns garderobe. Pom Poms futter er perfekte både til at bruge derhjemme og i vuggestuen og børnehaven. Hjemmeskoene er både slidstærke, bløde og flotte og er lavet i lækkert skind og ruskind.

Pom Pom hos KidsDelux

Hos KidsDelux finder du et stort udvalg i skindfutter fra Pom Pom og andre mærker. Hvis du kommer ind i vores butik i Aarhus, giver vi dig altid den bedste service, og vi kan se, hvordan skoene passer dit barn. Vi har altid 14 dages fuld returret, og bytter gerne til en anden vare inden for 30 dage.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos KidsDelux!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom