30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

EN☆FANT

 

ENFANT startede oprindeligt med at producere sko til børn, men tilbyder i dag en komplet kollektion af børnetøj med et stærkt visuelt udtryk i klassisk design og farvevalg. Bag mærket står danske Lene Rix, der har udtænkt en meget vidtfavnende kollektion, der giver dig mulighed for at klæde dit barn på med ENFANT fra inderst til yderst.

Køn

ENFANT er en del af UTOFT KIDS GROUP-koncernen, der også omfatter de kendte mærker Fixoni, Nordic Label og Small Rags. Mærket startede i 2012 som koncernens skomærke, men udvidede med en fuld tøjkollektion i samme navn og med samme stil som de meget populære sko.

Tøjet fås i størrelser fra 50 og op til 140 og dækker dermed alt lige fra den nyfødte baby og op til børnene bliver betweenager.

Stærkt visuel og let genkendelig stil

Tøjstilen er lige så stærkt visuelt og let genkendelig som skoene. Her er brugt klassiske farver, klassiske materialer og klassiske snit. Temaet er "The enfanted world", der er en fortryllet verden, som bebos af en række spændende, fantasifulde dyr. 

De sjove, søde og kære dyr går igen som print eller er vævet ind i de forskellige produkter, der fås i både unisex og kreationer, der er tydeligt målrettet et af kønnene. Ud over det klassiske farvevalg er designet hold meget enkelt og nordisk med nogle få, afdæmpende men klare farver. Raffineret, forfinet og meget elegant.

Signalerer god smag og klasse

Det enkle, klassiske design og tøjets aldrig svigtende, gode kvalitet, signalerer god smag og et højt krav til materialevalg, bæredygtighed og komfortabelt og praktisk design. Samtidig er det et design, der er eviggrønt og aldrig går af mode og det gennemgående tema med de fantasifulde, søde dyr, gør det nemt at sætte tøjet sammen – enten med andre ting fra ENFANT eller med andre stilfulde mærker, som dem du finder her hos KidsDelux.

Sæt prikken over i’et med sko i samme design

Prikken over i’et tilføjes af skoene, der jo passer perfekt til tøjet, fordi de er designet og udformet efter de helt samme designmål. Det skaber en helhed, som du ikke finder hos andre mærker og den fuldstændig gennemførte stil får dit barn til at skille sig positivt ud i mængden som en designmæssig ener.

Fuldend helheden med art prints

For at gøre det muligt at gøre designet helt gennemført, fås de mange skønne dyr også som flotte art print, der er lige til at sætte på skabe og vægge i børneværelset. Det er sjovt og trygt for barnet og beviser for enhver, der kommer forbi, at du for alvor går op i detaljerne og ønsker at skabe en helhed og et særligt univers for dit barn.

30 dages returret og hurtig levering

ENFANT udsender løbende nye produkter inden for både sko, tøj og interiør. Vil du være blandt de første, der får besked om alt det nye, så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!

 

Køber du ENFANT online hos KidsDelux, er du altid sikret hurtig levering. Samtidig giver vi 30 dages fri returret. Vil du mærke på varerne, inden du køber dem, så kig forbi vores dejlige butik i Aarhus C.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom