30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Didriksons1913

 

Svenske Didriksons producerer noget af Nordens – og måske verdens – bedste vintertøj og regntøj.

Alle produkter er gennemtestet og holdt i åndbare, miljørigtige materialer. Så skal du beskytte dit barn mest effektivt mod elementernes rasen, er Didriksons det bedste valg.

Hos KidsDelux fører vi både regntøj, flyverdragter, vinterjakker, støvler og imprægneringsvæsker. Køb det her i webshoppen med hurtig levering eller tag de mange lækre Didriksons-produkter nærmere i øjesyn i vores butik i Hadsten eller Aarhus.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Didriksons har produceret regntøj og arbejdstøj til fiskere siden 1913 efter mottoet ”Vi udfordrer ikke elementerne, vi tilpasser os bedst muligt.” Grundlæggerne hed Julius og Hanna Didrikson og i første omgang var kunderne fiskerne i byen Grundsund på den svenske vestkyst.

Senere udvidede de produktsortimentet til også at omfatte familiens andre medlemmer og i dag små hundrede år senere, er de Skandinaviens førende producent af regntøj, vintertøj, gummistøvler, regnhatte og andre vejrbestandige beklædningsgenstande. 

Så fra at være et familieforetagende er Didriksons gået til at være et foretagende for hele familien. For i dag er Didriksons gået fra at være et lille familiefirma til at være en international repræsenteret og meget respekteret producent. Jo, der sker i sandhed meget på lidt over 100 år.

Miljøbevidst overtøj til et ændret miljø

Men firmaet bag er ikke det eneste, der er sket noget med på de hundrede år. Vores miljø er blevet mere udfordret og vejret har ændret sig til det værre på grund af det. 

Netop miljøet er man meget opmærksom på hos Didriksons og de arbejder konstant på at mindske det aftryk, deres produktion har på miljøet, ved at vælge bæredygtige løsninger og bæredygtige materialer i produktionen. Det endskønt de miljømæssige ændringer har betydet øget efterspørgsel efter netop deres produkter.

Men Didriksons sætter beskyttelsen af miljøet højere end omsætningen. For der skulle jo stadig gerne være en verden til vores børn, børnebørn, oldebørn og så videre. Så det er ikke kun for at sikre kundeunderlaget i fremtiden, at Didriksons er så miljøbevidste.

Nu behøver du ikke købe vintertøj til dit barn hver sæson

Didriksons har gennemtænkt deres produkter så meget, at de har lavet alle deres vinterjakker, flyverdragter og overtræksbukser, så dit barn kan bruge det i to sæsoner, så du ikke skal ud og investere i det hvert år. I overtøjet finder du en rød syning, som du kan sprætte op, så tøjet bliver en størrelse større, når dit barn er vokset ud af den oprindelige størrelse.

100 års erfaringer samlet i ét gennemtestet produkt

100 års erfaringer med arbejdstøj til fiskere og regntøj til familien sætter sit spor i den kvalitet, Didriksons leverer deres produkter i. Alt lige fra de mindste gummistøvler til børn og til den største regnfrakke er gennemtænkt ned i mindste detalje. Designmæssigt indeholder de mange regn-produkter også smarte løsninger, der sikrer langtidsholdbarheden og at du og dine børn holder jer tørre, uanset hvor meget det regner og blæser. 

Samtidig udsætter Didriksons alle nye produkter for meget hårde og intensive afprøvninger, lige som stikprøver af den løbende produktion udtages til kvalitetstest efter de samme principper.

Så køber du regntøj og andet udstyr fra Didriksons, ved du at det holder!

Klæd dit barn på til nutidens vejr

Med Didriksons kan du klæde dit barn på til vore dages kraftigere regn og andre vejrmæssige udfordringer. Køb en af de mange lækre Didriksons regnløsninger i webshoppen med 30 dages returret eller læg vejen forbi vores butik i Aarhus C og prøv det på. 

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er den første, der får nyt om Didriksons og de mange andre spændende produkter, vi fører hos KidsDelux.

 

 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom