30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Lucky No.7

Lucky No. 7 er et hollandsk børnetøjsmærke, der designer tøj efter sloganet ”Keep it cool and be awesome!”

Deres primære fokus er sejt unisex-tøj, men som de selv siger ”Boys only, girls allowed”. Så der har også sneget sig pigetøj ind i deres kollektion.

Hos KidsDelux er vi stolte af at være forhandlere af dette seje mærke. Køb det online her på vores webshop eller tjek de seje kreationer ud i vores butik i Latinerkvarteret i Aarhus C.

Køn

Hollandske Lucky No. 7 står for sejt baby- og børnetøj i et rebelsk design, hvor der samtidig er plads til et lille humoristisk eller underfundigt twist. Ser du efter, opdager du også et lille nik i retning af den seneste teen-mode, men allervigtigst er komfort, god pasform og at der er plads til, at dit barn kan udfolde sig og lege, som det har lyst til.

Lykketallet 7

At tøjmærket kom til at hedde Lucky No.7 skyldes, at det pludselig gik op for grundlæggeren Risma Bachoe, at hun var omgivet af 7-taller i sit liv. Hendes søn var født den 7/7 i 2013 og på lignende måder dukkede 7-tallet hele tiden op, uanset hvad hun foretog sig, og uanset hvor hun var.

Det startede i december 2014 med otte kasser tøj, som familien kunne have stående på loftet. De var dog alle sammen solgt, da der var gået 3 dage. Så i dag har de både eget kontor og utallige kasser, paller, containere og hele lagerhaller med tøj.

Oprindeligt var målet unisex-tøj

Oprindeligt var det meningen, at Lucky No. 7 kun skulle være unisex-tøj, der var designet primært til drenge, men også kunne bruges af piger. Ensfarvede og oftest i sort, gråt eller hvidt med sjove print og holdt i et design, der gjorde det nemt at kende det fra andre tøjmærker – i hvert fald i Holland. Herhjemme går stilen jo meget godt i spænd med den nordiske designtradition.

Tre kollektioner der opdateres tre gange om året

Men med tiden er der alligevel sneget sig nogle stykker pigetøj ind i kollektionerne. Dem er der i øvrigt altid tre af: Basic collection, der indeholder bluser, bukser og andre basisbeklædningsgenstande, rebellious collection, der er lidt mere spræl i med frække mønstre og andre former for print og panda collection, der har et stort panda-hoved som det centrale designelement.

Alle tre kollektioner opdateres tre gange hvert år i marts, august og december. Hver eneste gang kommer der helt nye designs og produkter i kollektionerne og alt er skabt og godkendt af grundlæggeren Risma Bachoe og stylisten Jeanine Hagen.

Lucky No. 7 hos KidsDelux

Tjek de mange seje designs fra de nyeste Lucky No. 7-kollektioner her på siden. Vi har altid hurtig levering. 

Skal du være blandt de første, der får besked om de nye Lucky No. 7-kollektioner? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Så får du besked, så snart vi har de nye kollektioner på lager.

Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores skønne butik i Latinerkvarteret i Aarhus C.

Lucky No. 7 er super lækker tøj, der er designet med en enkelthed, kant og en bevidsthed om bæredygtighed.

Du kan finde masser af Lucky No. 7 på de sociale medier på hashtag #luckyno7.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom