30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Schylling

 

I over 40 år – siden 1975 – har Schylling specialiseret sig i tidløst legetøj og har skabt en unik samling af anderledes legetøj til børn i alle aldre og barnlige sjæle. Schylling er en prisvindende legetøjsfabrikant beliggende i Rowley, Massachusetts på den smukke, nordlige kyst af Boston. De prøver hele tiden på at være forud med nyt legetøj med fængslende design samt nye forfriskende updates af fortidens legetøj.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Jack Schylling, som grundlagde Schylling, men som i dag har forladt posten som leder og fungerer som rådgiver og kreativ konsulent, startede som gadesælger med at sælge lette fugle, der kunne flyve ved vindkraft. Han kunne lide legetøj, der var enkelt og charmerende.

  Fra gadesælger til multimillionær

  I løbet af de næste fire årtier udvidede Schylling sin gadestand til en kæmpe stor og indbringende virksomhed. I dag har virksomheden et lager på mere end 100.000 kvadratmeter. Men Jack Schyllings filosofi om enkelt legetøj og enkle spil ændrede sig ikke.

  Nyt og gammelt

  Således kan du i Schyllings produktportefølje finde helt nyt og innovativt legetøjsdesign – som f.eks. selvlysende tatoveringer med motiver fra Disneys populære animationsfilm Frost (Frozen) – og legetøj fra gamle dage – som f.eks. trold i æske, metalsnurretoppe, kalejdoskoper og tinlegetøj – som er blevet frisket op. Både som forældre og som bedsteforældre er det som at træde ind i et retro-univers – et rent slaraffenland af alt, hvad vi havde eller ønskede os som børn.

  Til leg og uddannelse

  Her er alt hvad hjertet kan begære til fantasifuld, motiverende og efterlignende leg og rollespil for de små og større børn, og legetøj der kan give viden, som myrefarme, vulkan-kit og klodser med bogstaver på. Her er det ikke bare at sidde foran en skærm og lade sig underholde, her kommer fantasien på overarbejde.

  Babylegetøj

  Men der er også noget for de mindste. Noget for øjet og øret og noget som kan udvikle motorikken hos de helt små. Som f.eks. en farverig uro af luftballoner, der fanger øjet og er med til at få barnet til at slappe af og blive tryg og rolig på puslepladsen, når det skal skiftes eller over sengen, når det skal sove.

  Dette er legetøj beregnet til at blive købt af voksen til børn.

  Kendte og populære mærker

  Inden for Schyllings produktportefølje finder du anerkendte og populære mærker, som Disney, Fisher-Price, Lego, Star Wars og mange andre, som Schylling virker som distributør for.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Der kommer hele tiden nyt og spændende legetøj og spil fra Schylling. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem fra Schylling, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands.

  Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

   

  Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Hadsten Centret. Bestil på nettet og hent i butikken 1 time senere.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom