30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

By Heritage

By heritage er et svensk livsstilsmærke inden for baby- og børn, der blev grundlagt i 2014 af de to designere, kollegaer og mødre, Stina Falsk og Sofia Norinder. By heritage har således både tøj, legetøj, sengesæt og andre produkter til både piger og drenge i deres produktportefølje.

Alle produkter er produceret af naturlige og så vidt muligt økologiske materialer og er holdt i minimalistisk, skandinavisk design – ligesom vi kan lide det.

Køn

Den økologiske tilgang og det minimalistiske, skandinaviske design kombineret med et godt øje til den praktiske anvendelse og daglige brug er den røde tråd i By heritage produktkatalog. De to designere formår at holde et ensartet udtryk og en farvepalet, der gør det nemt at sammensætte og kombinere de forskellige produkter til en personlig stil for barnet – uanset om der er tale om tøj, legetøj, sengetøj eller andre af mærkets lækre produkter.

Børnetøj i økologisk bomuld

Børnetøjet er produceret i blød, økologisk bomuld, der er farvet med naturlige farvestoffer i let støvede farvetoner. 

Den økologiske tankegang betyder blandt andet, at der ikke er nogen som helst former for skadelige kemikalier eller på anden måde sundhedsskadelige stoffer i tøjet. Det gør det til et velegnet førstevalg til dig, der går op i dit barns velbefindende og at beskytte det mod de stoffer, der er kendt for at fremkalde allergi og andre ubehagelige reaktioner senere i livet.

Tøjet er designet til at blive brugt og holde til de daglige udfordringer, som tøjet kommer ud for, når først legen tager fart, eller verden og de ting den indeholder, skal udforskes og udfordres.

En stor del af tøjet er også dekoreret med fine prints i forskellige mønstre eller figurer – altid så det tilfører en ekstra dimension eller et ekstra element til tøjet.

Økologisk sengetøj til en god nats søvn

De samme fine økologiske og miljømæssige kvaliteter går igen i By heritage sengetøj. Her finder du alt lige fra sengetøjet til vuggen og til barnets første juniordyne.

Igen er der anvendt blød, økologisk bomuld, naturlige farvestoffer og tilføjet print til dekoration. Alt i alt skaber sengetøjet en tryg, hyggelig og blød atmosfære, der bare giver lyst til at putte sig under dynerne og få en god nats søvn!

Legetøj med økologi og hygge i centrum

Ligesom med tøj og sengetøj er økologien og de naturlige farver sammen med den hudvenlige og skønne blødhed det bærende element i By heritage legetøj. Her er skønne krammedyr, legemåtter, hynder og puder til legehjørnet. Ting dit barn vil elske og kunne bruge i lang tid.

De små stykker uundværlige tilbehør

By heritage fører også en række uundværlige stykker tilbehør som sutteklude og suttedyr, du trygt kan lade dit barn komme i munden samt praktiske små tasker til opbevaring af sutter, vådservietter og andre nødvendigheder.

Det er kort sagt tilbehør, der enten gør hverdagen nemmere for dig eller giver barnet trøst og tryghed, når det er ked af det, skal puttes eller der bare skal hygges igennem.

By Heritage hos KidsDelux

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter fra By Heritage hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

By heritage – holdbarhed, tryghed, økologi og bløde, runde former i et flot og praktisk design. 

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom