30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Wheat

I 2002 grundlagde Charlotte og Peter Galsgaard børnetøjsbrandet Wheat. Charlotte er chefdesigner i firmaet, der designer tøj i skandinavisk stil med klassiske linjer, lyser farver og unikke mønstre. Wheat er alt inden for børnetøj. Det er tøj fra inderst til yderst til dit barn og baby. Wheat laver tøj helt ned fra str. 56 (1 måned) og op til str. 164 (14 år)

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her hos KidsDelux kan du købe Wheat børnetøj fra størrelse str. 56 (1 måned) til str. 128 (8 år). Vi har et varieret udvalg fra bodystockings over bukser og bluser til overtøj.

Tøj med høj komfort og af høj kvalitet

Charlotte – den ene af de to grundlæggere – er mor til tre børn og er derfor opmærksom på de specielle behov, der er nødvendige at tage hensyn til, når man laver børnetøj. I alle hendes design er børnene i fokus, og hvert design er tilpasset børns præmisser.

Det betyder justerbare elastikker, tilpas vidde, stropper under fødderne, elastiske materialer og lignende, som er med til at sikre barnets bevægelsesfrihed, og er medvirkende til at barnet hurtigere bliver i stand til selv at klæde sig af og på.

Samtidig er der også lagt vægt på, at det er naturlige materialer, der anvendes.

Tøj i klassisk skandinavisk design

Som tidligere nævnt er Wheat tøj i skandinavisk stil, og det sammen med Charlottes tætte kontakt til både produktion og salg har ført til en struktureret, succesfuld virksomhed, der bliver større og større for hver sæson og for hver ny kollektion.

Bestil Wheat børnetøj online

Hos KidsDelux er vi stolte af at kunne tilbyde dig et stort og varieret udvalg af Wheats skønne baby- og børnetøj. Her finder du bodystockings med lange, korte eller ingen ærmer til din nyfødte. Du finder lange bukser, T-shirts og skjorter til din dreng og skørter, bluser og cardigans til din pige og selvfølgelig overtøj og regntøj til alle tre.

Alt i smukke, lyse farver og pastelfarver. Nogle ensfarvede, andre med striber, prikker eller tern og andre igen med unikke, sjove eller seje print, som svaner, cykler, heste, skibe og meget, meget mere. Her er virkelig mulighed for at gå på opdagelse og vælge og sammensætte på kryds og tværs.

Du og evt. dit barn kan sidde hjemme i fred og ro og vante omgivelser og udvælge de modeller, der falder i dit barns smag. Ingen stress og jag eller umulige børn, der ikke har lyst til at prøve. Du kan bestille online og få din ordre leveret lige til din hoveddør. Så kan dit barn prøve tøjet hjemme. Passer det ikke, bytter du det baren inden 30 dage.

Du kan også hente din pakke i vores skønne butik i Latinerkvarteret i Aarhus C, hvor du også kan se alt vores andet lækre børnetøj og interiør til børneværelset.

 

Har du lyst til at få besked, når vi får nye produkter hjem fra Wheat eller fra andre af vores lækre brands, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du nyheder, fantastiske tilbud og andre interessante tiltag lige ind i din indbakke.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom