30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Pleje

Plejeprodukter er uundværlige til både baby og barn. Her på siden har vi samlet alt, hvad der er praktisk at have af plejeprodukter, når du har små børn i huset. Her er alt lige fra flotte stofbleer over diverse cremer og olier og til duftlys og andre ting. Vi har også lækre håndcremer til mor og far, for vi ved, at man som småbørnsforældre bliver nødt til at vaske rigtig meget hænder. Undgå tørre og sprukne hænder med vores cremer og olier.

Det er også her du finder plejeprodukter til dit og dit barns uldtøj og vask til overtøj, så imprægneringseffekten bliver vedligeholdt.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pleje-kategorien samler en række praktiske produkter, du kan bruge til forskellige former for pleje af din baby og dit barn. Det kan være alt lige fra bløde og flotte stofbleer over cremer til huden og til stemningsfyldte duftlys, æteriske olier og andre produkter, du hurtigt opdager, at du ikke kan undvære i hverdagen med småfolk i huset.

Stofbleer og andre tekstiler

Vi kender alle den kedelige og kliniske hvide stofble, der er så praktisk til alt lige fra at tørre op efter små uheld efter amningen og til alt muligt andet. Dengang vi selv var børn, fandtes de ikke i andre farver end hvid, men i dag fås de i et utal af forskellige farver og mønstre i samme bløde og behagelige kvalitet. Det gør dem meget smartere og pænere at have med, når du skal ud med den lille.

Ja faktisk er den moderne udgave af stofbleen så flot, at du kan bruge den som stofservietter, når der skal dækkes op til fest. Det vil nok overraske de fleste af gæsterne – hvis de nogensinde opdager, at der er tale om en stofble.

Cremer og andre hudplejeprodukter 

Børn har en meget sartere hud end voksne og de skader, huden får i barndommen, skal barnet leve med resten af livet. Så der er al mulig god grund til at passe godt på huden allerede fra barnet er helt lille. 

Derfor har vi samlet en række af de bedste cremer, olier og andre hudprodukter, som vi har kunnet finde. Ligesom alle vores andre produkter, har vi haft økologi, bæredygtighed og miljøbevidst produktion i fokus under udvælgelsen af de enkelte produkter. 

Dette er en ekstra sikkerhed for dig som forælder. Så er du helt sikker på, at du ikke udsætter dine børn for produkter og ingredienser, der har en sundhedsskadelig effekt på sigt, lige som du er sikret, at du ikke bruger produkter, der er testet ved hjælp af dyreforsøg.

Duftlys, olier og andre skønne ting hos KidsDelux

Vi har også tænkt på atmosfæren og stemningen omkring de steder, du og dit barn opholder jer. Hvad med en dejlig, beroligende duft ved puslepladsen eller i børneværelset, når barnet skal sove fra duftlys eller skønne æteriske olier?

Hos KidsDelux finder du det hele. Køber du online på vores webshop får du dine varer hurtigt leveret og har 30 dages fuld returret. Det er dobbelt så længe, som mange andre webshops med børnetøj- og ting giver.

 

Du er også meget velkommen til at lægge vejen forbi en af vores flotte butikker i Hadsten eller i Aarhus, så kan du komme ind og prøve vores lækre produkter - vi tager altid imod dig med et smil.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom