30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Someday Soon

 

Someday Soon er sejt, danskdesignet børnetøj til drenge fra 2 til 14 år med høj street cred og masser af cool effekter. Det særlige udtryk er skabt ved at mikse nordisk, minimalistisk design med klassisk streetwear, som det man ser hiphoppere, skater dudes og andre seje gutter gå rundt i. Se det store udvalg og bestil her på shoppen. Vi har hurtig levering.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

De skulle bruge næsten 10 år i modebranchen, før Jacob og Cathrine Høilund kastede sig ud i at designe sejt børnetøj til drenge. Der var ellers nok, der havde foreslået dem, at de skulle gøre alvor af det. Men det var først, da de havde svært ved at finde det helt rigtige tøj til deres ældste søn, at de gjorde noget ved det.

Endelig er det blevet nemt at finde smart drengetøj 

For hvor det var nemt at finde masser af smart, sødt og piget tøj til deres datter, var der rigtigt langt mellem snapsene, når det kom til drengetøjet. Det var enten rimeligt intetsigende og anonymt, lignede herretøj, der var nedfotograferet i størrelserne eller var direkte ubehageligt at gå med.

For drenge vil helst se seje ud og det var slet ikke muligt med noget af det tøj, de kunne få fat på. Så selv om det aldrig havde været planen, gik de i gang med at designe drengetøj, der gav både deres egen og mange andres sønner fornøden street cred med et smart look og behagelig, løs pasform, som drenge kan lide det.

Nordisk design møder streetwear

Tøjstilen tager udgangspunkt i det streetwear, der er så populært blandt de større drenge og de unge mænd. Store, løse trøjer og løstsiddende bukser med smarte print og cool farver. Men i modsætning til meget andet streetwear, der har et meget amerikansk design, har Someday Soon lagt et lag nordisk design og minimalisme hen over de mange lækre produkter. 

Det har givet mærket sit helt særlige kendetegn og har gjort det til det populære valg for alle raske drenge, der ikke er skabt til at ligne voksmannequiner. Tøjet er stadig fyldt med print, broderi og badges, men er holdt i mere afdæmpede farvenuancer og enkle designs, sådan som den nordiske designstil dikterer det.

Alt til de seje drenge

Someday Soon fører et bredt udvalg af t-shirts, korte og lange bukser, sweatshirts og jakker, samt en række smarte tilbehørsprodukter som rygsække, caps og huer. Alt er designet, så det er nemt at mikse og satte sammen på kryds og tværs, uden at der gås på kompromis med ens personlige stil.

Mange af mærkets sweat- og T-shirts kommer med citater, der spiller på brandnavnet og det tema, der er i de enkelte kollektioner.  Nyd også de mange andre smarte detaljer, der er indlagt i f.eks. jakker og bukser.

Køb online med hurtig levering eller besøg vores butik

 

Hos KidsDelux finder du et eksklusivt udvalg af produkter fra Someday Soon. Bestil online med hurtig levering eller oplev de mange smarte kreationer live i vores store butik i Hadsten.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom