30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Toppe

 

En sej, yndig, cool eller nuttet top kan gøre underværker for dit barns outfit og stil. En top kan fuldende looket. En top er uundværlig i sommervarmen, og det er nemt lige at trække en trøje udover, når det bliver køligt i aftentimerne. Men en top kan også bruges som nattøj, når det er for varmt med pyjamas eller natkjole, eller som undertrøje, når det er koldt udenfor - med andre ord, en top kan bruges til alt!

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af moderne og seje, cool, nuttede og yndige toppe til dit barn. Vi har alle størrelser fra nyfødt (50/56) til størrelse 8 år (128). Vælg mellem toppe til piger og toppe til drenge. Du kan filtrere på køn i filtermenuen lige over alle produktbillederne her øverst på siden.

Bevar overblikket

Du kan også filtrere på brand, så hvis du kun vil se toppe fra eksempelvis Marmar CPH, Mini Rodini og Small Rags, så vælger du blot disse brands i menuen, og alle de øvrige forsvinder.

Populære, bæredygtige brands

Hos KidsDelux har vi mange populære og anerkendte brands i vore produktportefølje. Men vi har kun produkter fra de producenter, der har en bæredygtig produktion. Producenter der udviser stor ansvarlighed over for miljøet, mennesker og dyr.

For hos KidsDelux sætter vi en stor ære i at passe på den verden, som vores børn skal vokse op i. 

Med barnet i fokus

Producenterne vi laver aftaler med, har også altid barnet i fokus, når de designer deres modeller. Det er tøj med god pasform, som barnet kan bevæge sig frit i, hvad end der skal kravles rundt på gulvet, klatres i træer eller soves.

Ligeledes er tøjet lavet af solide materialer af høj kvalitet, så tøjet kan tåle at blive brugt og vasket igen og igen.

Toppe til enhver lejlighed

Det samme gør sig selvsagt gældende for alle de toppe, du finder i denne kategori. Vælg mellem mange forskellige design, farver, mønstre og print.

Vælg mellem de ensfarvede rosa, hvide, blå og grå samt mange flere. Eller snup en stribet, prikket, blomstret eller et andet mønster. Eller hvad med en med flæser, blonder eller frynser?

Én top kan skabe mange forskellige look, afhængig af hvad der bliver sat til. F.eks. kan en enkel, hvid top ud over eksempelvis et par stribede leggings blive et cool og afslappet outfit til hverdagen i børnehaven eller skolen, mens den samme hvide top til en lyserød eller lilla nederdel med strutskørt kan blive det fine outfit til kusine Emmas forestående konfirmationsfest.

Køb toppe til børn online

Hos KidsDelux kan du købe toppe og andet tøj og tilbehør til dit barn hjemme fra din stue. Når du har bestilt, pakker og sender vi din ordre hurtigst muligt. Bestiller du på hverdage inden kl. 12, bestræber vi os på at sende samme dag, som vi har modtaget din bestilling. Vores normale leveringstid er 1-3 hverdage. 

Du er også meget velkommen til at kigge ind forbi en af vores butikker i Aarhus eller Hadsten, så kan du se tøjet an og I kan se, hvilke størrelser der passer dit barn.

Har du nogen spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 71 74 71 74.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom