30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Huttelihut

 

Dansk design, rene materialer af høj kvalitet og unik pasform er de egenskaber, du får, når køber børnetøj fra Huttelihut.

Huttelihut er nemlig et dansk brand, der side 2013 har designet toppe/veste og babyshorts samt huer, vanter, sokker og andre accessories til børn i alle aldre og siden 2010 også til deres forældre.

Brandet er utroligt populært og sælges primært i Danmark, Norge, Tyskland, Finland og Rusland.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Huttelihut arbejder inden for tre hovedlinjer:

  • Huer i uldfleece med bomuldsvelourfor
  • Dansk uldstrik
  • Alpakauldstrik fra Bolivia. 

Herudover laver de også hatte og huer i jersey, velour og hør. 

Huer i uldfleece med bomuldsvelourfor

Til kølige dage er Huttelihuts elefanthuer af uld med bomuldsvelourfor med til at holde dit barn varmt om både pande, isse, ører, hage og nakke. De er vandafvisende, varme og åndbare, så der holdes en behagelig temperatur i huen, uden at barnet bliver overophedet eller bliver fugtigt pga. sved. Elefanthuerne har en unik pasform og sidder tæt og behageligt omkring hovedet.

Dansk uldstrik

Huttelihuts tophuer og halstørklæder bliver produceret i Danmark af lambswool og merinould af fineste kvalitet. De er funktionelle og i minimalistisk design – tophuerne er med en iøjnefaldende, blød pelskvast.

Alpaka uldstrik

De håndstrikke huer, halstørklæder, sweatre og ponchoer i Huttelihuts produktkatalog laves af bolivianske højlandskvinder. Modellerne er strikket af det fineste alpakauld. Alpakaen er i familie med lamaen – men mindre. Den bliver ikke avlet som pakdyr, men udelukkende for dens fine uld. 

Alpakaen lever højt oppe i den barske natur i Andesbjergene sammen med den indianske højlandsbefolkning, som bearbejder alpakaens uld. Produktionsarbejdet er fair trade-baseret.

Veste/toppe og babyshorts

Det er af denne lækre alpakauld Huttelihuts søde og enkle veste og shorts er strikket af. Både veste og shorts er designet, så de kan bruges af både drenge og piger. Vestene kan bruges som små, søde toppe/undertrøjer på den bare hud eller ud over en T-shirt, bluse eller skjorte. Nogle er helt enkle og minimalistiske, andre har finurlige detaljer, som mønstre, knapper og lignende.

Praktiske og funktionelle luffer og sokker

Til de mindste har Huttelihut designet varme, funktionelle luffer og sokker – også i alpakauld. Lufferne er forbundet med hinanden med en snor, som du kan komme ind i jakkens ærmer og rundt om ryggen på barnet, så lufferne ikke tabes og forsvinder. Både luffer og sokker fås i mange forskellige farver, der matcher med de øvrige produkter i Huttelihuts produktportefølje. 

Sommerhatte og sløjfer

Nok mere til pynt end til varme finder du sommerhatte, bøllehatte og små djævlehuer i hør, jersey, velour samt hæklede og strikkede. De er i mange forskellige farver og design. Nogle med bindebånd, nogle med ører og nogle med sløjfer.

Sløjferne kan du også købe på spænde, så de er nemme at sætte på hatten, tøjet eller i håret. Der er ensfarvede riflede eller glatte i farverige mønstre. 

 

Det er næsten umuligt ikke at falde for nogle af Huttelihuts skønne produkter. Har du interesse i nogle af Huttelihuts produkter, så bestil dem online her på KidsDelux.dk, eller kom og besøg os i vores butik i Aarhus C.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom