30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Nattøj

Der er altid en vis hygge ved at trække i nattøjet og skulle i seng - ikke kun fordi det er blødt og behageligt uden noget der strammer eller irriterer, men også fordi der oftest følger en hyggestund sammen med mor og far med. Her på siden har vi samlet alt det lækreste nattøj fra de mange kvalitetsbrands, vi fører hos KidsDelux. Køb det i webshoppen med 30 dages returret eller kig forbi vores indbydende butikker i Hadsten eller Aarhus C.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Nattøj. Selv for os voksne er der en vis hygge ved det ord. Endnu større er hyggen hos børnene og hvis du spurgte dem, ville de fleste børn ikke have noget imod, aldrig at gå i andet end nattøj. For det er blødt, behageligt og nemt at få på og af. Ikke noget med noget der strammer, noget der skal sidde rigtigt eller som man ikke må krølle.

  Nattøj til drenge og piger

  Faktisk er nattøj en af de tøjtyper, hvor der er mindst forskel mellem kønnene. Alligevel er det tydeligt for enhver, hvornår der er tale om nattøj til drenge, hvornår det er nattøj til piger og hvornår det kan bruges af begge køn.

  For selv om det meste nattøj til børn består af en bluse med lange ærmer og et par lange bukser, så opstår forskellen mellem kønnene ved hjælp af farvevalg, hvilke print, motiver eller anden udsmykning der er på nattøjet, samt hvilke ekstra effekter i form af blonder, sløjfer med videre, som nattøjet er udstyret med. Der skal ikke andet end en enkelt lille detalje til.

  Nattøj med god samvittighed

  Hos KidsDelux finder du et stort udvalg af nattøj til både drenge og piger. De fleste af de kvalitetsbrands vi fører, har en særlig kollektion af nattøj, der passer ind i den stil og det design, som det enkelte brand står for. 

  Her er alt lige fra sparkedragten til den helt lille baby med knapper i benene, så barnet nemt kan skiftes – måske endda helt uden at vågne – og til nattøj til de større børn med flotte motiver, seje print og andre finurlige detaljer.

  Alt er skabt af bløde materialer, der naturligvis er produceret under bæredygtige, miljørigtige og ansvarlige forhold, af producenter der går op i, at hverken tøj eller farver indeholder giftstoffer eller allergener. Det sikrer, at du kan købe nattøj, du kan give dine børn på med god samvittighed, når de skal sove. 

  Tjek også vores mange sengesæt, natlamper og andre ting til børneværelset. De er udvalgt efter de samme skrappe kriterier. Flere af produkterne passer endda sammen med nattøjet i form af ens print og farvevalg. Det sætter lige prikken over i'et.

  Nattøj hos KidsDelux

  Hos KidsDelux har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt nattøj fra alle de bedste mærker, her har vi nattøj i alt fra MarMar CPH, Soft Gallery, Mini Rodini til Minipop eller Small Rags. Alt er med al selvfølgelighed i den lækreste, blødeste kvalitet. Vi har alt fra enkle dragter med kun et par pynteknapper til søde eller moderigtige prints til de mindste og til de lidt større.

  Hos KidsDelux kan du få både natkjoler, natdragter og natsæt til både drenge og piger. Når årstiden skal tages i betragtning, har vi også nattøj i både uld og bomuld, så dit barn hverken sveder eller fryser i løbet af natten.

  Nattøj med 30 dages returret

  Ligesom alle vores andre produkter, sælger vi alt vores nattøj med hurtig levering og 30 dages fuld returret. Du kan også se de mange flotte sæt nattøj i vores butik i Hadsten eller i Aarhus.

   

  Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første, der får det at vide, når vi får nyt nattøj og andre nye produkter på lager. Du kommer også først i køen, når vi har et godt tilbud. Du finder tilmeldingen til nyhedsbrevet her.

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom