30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

MiniPop

Bag Minipop står folkene fra Pom Pom, som hvis du ikke allerede kender dem, laver bløde og lækre futter og sko til de mindste. Nu har de lanceret Minipop, som er ultrablødt tøj, undertøj og strømper til børn og babyer. Kendetegnende for deres tøj er de lækre lyse og "cremede" farver til både piger og drenge og deres lækre kvalitet. Kollektionen består af bodyer, bukser, cardigans, underbukser- og trøjer i uld og bomuld og superbløde strømper med bambusfibre.

Køn

Minipops lækre uldkollektion

Hos KidsDelux har vi et stort udvalg af Minipops bløde uldcardigan, uldbukser og bodyer i behagelige farver, der med garanti passer sammen med det tøj dit barn i forvejen har i garderoben. Minipops uld fås i perfekte farver til både pigerne og drengene.

Minipop bomuld

Hvis du har brug for noget fra Minipop, og du ikke synes årstiden egner sig til uld, har Minipop et smukt udvalg af tøj i bomuld. Deres kollektioner i bomuld indbefatter blandt andet et smukt sæt nattøj til pigerne med et charmerende hulmønster. I selv samme hulmønster fås også trusser og undertrøje, og til drengene forhandler vi en serie af flot midnatsblåt undertøj, bodyer og bukser i ribmønster. Minipops ribmønster-kollektion kommer naturligvis i rosa og en fin grøn, så der er noget for enhver smag.

Minipop strømper med bambusfibre

Minipop laver lækre og bløde strømper med 60% bambus, så de små fødder har det varmt og blødt i skoene, men samtidig lader de fødderne ånde. Bombusstrømperne kommer i et virvar af farver, så vi er sikre på, der er noget du kan lide.

Mimipop hos KidsDelux

Der kommer hele tiden nye og spændende styles fra Minipop. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom