30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Rags To Raches

 

Rags To Raches er smarte heldragter til både drenge og piger. Det er traditionelle sparkedragter i et cool look, der ser ud som et komplet sæt tøj. De tager ingen tid at få af og på og fås i et utal af forskellige designs og materialer. Smart til det helt lille barn, der endnu går med ble, uanset om I skal i byen eller bare har en dejlig hyggedag derhjemme. Køb online eller besøg vores butik.

 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Rags To Raches startede mere af nød end fordi Rachel Nilsson havde opfundet en helt unik, ny form for børnetøj – en såkaldt ”romper” eller på godt dansk en sparkedragt, der var lavet i et særligt smart design, der ligner et rigtigt sæt tøj med bukser og trøje ud i et.

  Startede ved et tilfælde

  Manden studerede stadig og da studielånet snart ville slippe op, begyndte Rachel at sælge ungernes brugte tøj, for at kunne skaffe til dagen og vejen. Snart blev hun dog klar over, at det tøj der solgte bedst, var de bluser og sparkedragter, hun selv havde designet.

  Derfor gik det op for Rachel, at hun kunne forsørge familien ved at designe og sælge sit eget børnetøj. I starten var det dog mest T-shirts og andre trøjer, indtil hun en dag kom på at designe en sparkedragt, der mere lignede et rigtigt sæt tøj med bukser og bluse ud i et frem for de almindelige sparkedragter, der næsten altid anvender det samme stof hele vejen.

  Nem at få på og nem at tage af i en fart

  Samtidig har Rags To Raches sparkedragter en anden fordel. De er designet med en særlig åbning, der gør dem nemme at give barnet på og hurtige at få af, hvis der skal en hurtig indsats til, for at redde en ble der er sprunget læk eller andre uheld.

  Det gør det også meget mere behageligt for barnet, der slipper for at få vendt og vredet alle sine lemmer, for at få den smarte sparkedragt på.

  En succes fra starten

  Fra Rachel Nilsson lagde de første billeder af sin nye type sparkedragt på Instagram, gik der ikke længe, før hun var oppe på at sy et par hundrede sparkedragter om ugen. Efterspørgslen var enorm og snart flyttede hendes lille virksomhed fra forældrenes kælder og over på en selvstændig adresse. 

  I dag har Rag To Raches sin egen fabrik og eget lager og sælger de helt fantastiske sparkedragter til hele verden. Rachel har flere gange været både i det amerikanske og britiske Vogue og er blevet nomineret som et af de 15 mest seje børnetøjsmærker af Huffington Post – og i øvrigt et af de hurtigst voksende firmaer i den amerikanske delstat Utah, hvor Rag To Raches har hjemme.

  Køb online eller besøg vores butik

   

  Se vores store udvalg og bestil de mange flotte Rag To Raches sparkedragter her på vores webshop, eller kig forbi vores butik i Aarhus og se ved selvsyn, hvor nemme sparkedragterne er at få på og af dit barn. 

  30 dages returret
  Worldwide shipping
  1-3 dages levering
  Fragtfri levering over 499,- i Danmark

  Kurven er tom