30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Koziol

Tyske Koziol laver plastvarer til husholdningen. Deres designs er lavet så det er brugbart og funktionelt, og gør din hverdag lettere.

Koziol er populært blandt kampister, da det er let men holdbart, dette gælder også for de varer vi forhandler fra Koziol her hos KidsDelux.

Hos Koziol er der plast her og der og alle vegne, men de bruger udelukkende godt plast uden parabener og affaldsstoffer.

Til opbevaring er Koziols plastkupler - Orion - den perfekter hjælper. Plastkuplerne er smukt udformede opbevaringskugler til børneværelset, gangen eller lige hvor du ønsker. Få styr på alt fra bondegårdsdyrene til vanter og huer. Kuplerne kan hænges fra loftet som én hel kugle med to åbninger til at putte ting i, eller det kan deles i to, og hænges op på væggen.

 

 

Køn

Koziols designs

Koziol laver funktionelt design i sjove farver og former. 

Hos Koziol lægger man stor vægt på medarbejderne

Dem som føler sig godt tilpas, yder bedre

De som er glade, bliver længere

Rodfæstet i dette motto har Koziol medarbejder som har været med i over 50 år. Når du støtter Koziol, støtter du et brand, der har rent mel i posen, både hvad angår materialer og medarbejdere.

Det lokale er med til at drive dem

Når det handler om det lokale er Koziol innovative og mener, at man skal bruge de lokale kræfter. Al design, skabelonbygning, forsendelse og produktion sker under ét tag i Erbach/Obenwald. Koziol er tysk hele vejen igennem!

Koziol hos KidsDelux

Hos KidsDelux forhandler vi mange finurlige, men brugbare ting fra Koziol. Orion plastkuglerne er meget populære hos de travle børnefamilier, som gerne vil have noget flot og praktisk til opbevaring. Opbevaringskuglerne er yderst velegnede til at smide legetøj eller tilbehør fra gangen eller bare rod fra stuen ned i.

Der kommer hele tiden nye og spændende ting fra Koziol. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter hjem, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores i Aarhus C. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for vore døre!

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom