30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Angulus

ANGULUS slog rødder helt tilbage i 1904 i datidens København, og har siden lavet smukt og funktionelt fodtøj til store og små. ANGULUS er siden dengang blevet lavet i samarbejde med læger og fysioterapeuter for at lave det bedste fodtøj med plads til børnenes fødder og med plads til leg. 

De eksklusive sko er i dag på manges læber, og på de fleste børns fødder på legepladsen. ANGULUS laver udelukkende sko i kvalitetslæder, og deres designere går ikke på kompromis med komforten, når de år efter år laver deres smukke og eftertragtede styles.

Hos KidsDelux har vi et bredt udvalg af ANGULUS sko til de små verdensborgere, så de kan gå byen tyndt i det bedst mulige fodtøj, både sommer og vinter. 

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

ANGULUS

ANGULUS har mere end 100 års erfaring i fabrikering af behagelige sko til både børn og voksne. Da de åbnede gjorde de op med datidens ubehagelige og snævre sko, som børnene havde på i skole, da de mente, at børn skulle gå i behageligt fodtøj der inviterede til leg, med plads til fødderne og med plads til at vokse i.

ANGULUS er tidens absolut mest populære børneskotøjsmærke i Danmark, og det er med god grund.

Prisvindende skotøjsmærke

Med flere priser i baggagen står ANGULUS højst på ønskelisten, når det gælder fodtøj til danskernes børn. ANGULUS har vundet både britisk og dansk pris for deres design og pasform - det er ikke et under, at danskerne er vilde med ANGULUS' designs.

ANGULUS med TEX-membran

TEX er en 100% vandtæt membran, som holder vand ude, men lader foden ånde.

ANGULUS hos KidsDelux

Hos KidsDelux har vi sæsonens bedste styles af ANGULUS-sko. Vi forhandler skoene til barnet med en bred for eller smal fod. Vi har alt fra de klassiske brune vinterstøvler, når sæsonen kræver det, til smukke rosa sko og støvler til pigerne. 

Der kommer hele tiden nye smukke styles fra ANGULUS. Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi hos KidsDelux får nye produkter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du også besked, når vi har ekstra gode tilbud eller får nyt hjem fra andre populære brands. Så kan du sidde derhjemme i ro og mag og vælge mellem de mange gode tilbud og nye varer, og få dem leveret lige til døren. Vi leverer over hele verden. 

 

Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores i Aarhus. Bestil på vores webshop og hent i butikken samme dag.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom