30 dages returret Worldwide shipping 1-3 dages levering Fragtfri levering over 499,- i Danmark
Kundeservice: Tlf. 71 74 71 74

Mini Rodini

 

Mini Rodini er et svensk børnetøjsmærke, som blev grundlagt i 2006 af tegneren og kunstneren Cassandra Rhodin.

Modellerne i Mini Rodinis produktportefølje er en seriøs hyldest til børn og barnlige sjæle og deres fantasi. Så snart børn begynder at udvikle deres selvstændighed, får de også en mening om det tøj, de vil have på. Tøj der passer til deres personlighed, humør og kreativitet. Med andre ord – de skaber deres egen stil.

Køn
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Mini Rodinis produkter er ikke bare farverige og legesyge mønstre og motiver, som tiltaler børn, for der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Mini Rodinis vision er nemlig at gøre det nemt for forældre at købe bedre produkter til sit barn, både designmæssigt, etisk og socialt. Mini Rodini-tøj er nemlig ikke bare tøj, der ser godt ud og er behageligt at have på, det er også produceret på en måde, som er skånsomt for miljøet og de mennesker, som arbejder i produktionen.

Stærkt miljøengagement

I Mini Rodinis produktkatalog finder du det bedste på markedet inden for børnetøj. Det gælder både med hensyn til bærdygtighed, kvalitet, design og arbejdsforhold i de lande, hvor modellerne bliver produceret.

For hos Mini Rodini tager de socialt, etisk og miljømæssigt ansvar. Du får således børnetøj fremstillet af økologiske materialer og genbrugsmaterialer fremstillet på ansvarlig måde.

Det er børnetøj med god samvittighed.

Hurtigvoksende børnetøjsfabrikant

Cassandra Rhodins barn, Mini Rodini, er siden fødslen vokset med større hast end et ganske almindeligt menneskeskabt barn – selvom det jo eller også går hurtigt. I dag findes der fem Mini Rodini-butikker i Sverige og 500 udvalgte forhandlere rundt om i verden. Og vi hos KidsDelux er glade for at være med i den gruppe.

Stort udvalg af Mini Rodini

Se blot vores store sortiment af tøj til både piger og drenge i alderen 0-11 år. Der er de helt neutrale T-shirts, bluser, leggings osv., som er gode og praktiske at have i basisgarderoben, og der er de mere farvestrålende og humørfyldte med dyremønstre, totempæle, prikker og pletter.

Alt tøjet er kreeret med tanke for god pasform, og – når det gælder tøjet til de mindste – så det er nemt at tage af og på uden for mange knapper, lynlåse og besværlige snører, og – når det gælder babytøjet – så det er nemt og praktisk for mor og far at putte babyen i.

Her finder du alt fra bodystockings til de mindste – som naturligvis kan åbnes i bunden og nogle af dem også i skulderen – over bluser og toppe og bukser til både drenge og piger, til seje drengeshorts og humørfyldte og farverige kjoler til pigerne.

 

I ro og mag derhjemme kan du finde lige netop det tøj, du ved, dit barn vil føle sig godt tilpas i. Når du har bestilt det, pakker og sender vi det direkte til din hoveddør eller til nærmeste pakkeshop inden for 1-3 dage. Du kan også besøge os i vores skønne butik i Aarhus C. Her kan du også hente din ordre og derved spare fragten.

30 dages returret
Worldwide shipping
1-3 dages levering
Fragtfri levering over 499,- i Danmark

Kurven er tom